Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Yatağından Paylaşım Yaptı..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Yatağından Paylaşım Yaptı..

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlülerin başında ünlü fenomen Şeyma Subaşı geliyor desek sanırım yanılmayız. En çok da Instagram hesabını kullanan ünlü feomen bu sefer uykudan önceki halini paylaşarak takipçilerini heyecanlandırdı. Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı’dan Sonra Ivana Sert’de Sponsorlu Yaşamda!

Şeyma Subaşı Yatağından Paylaşım Yaptı..

Dj Sevgilisi Guido Senia ve Acun Ilıcalı’dan olma kızı Melisayla beraber gittiği kayak tatilinden döndükten ünlü fenomen Şeyma Subaşı, yine akıllara kazınacak bir paylaşıma daha imza attı.

Eleştiriler Onu İlgilendirmiyor!..

Kısa süre öncesine kadar artık paylaşımlarını İngilizce olarak yapan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, sırf bu yüzden bile tepki çekebiliyor. Yaptığı paylaşımlar ile bolcana eleştiride alan ünlü fenomen yapılan negativ eleştirilerin kendisini çok da ilgilendirmediğini yayınladığı  paylaşımlarla da kanıtlamış oluyor.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı: “Acılarımla Mutluyum”

En son uyku öncesi kendi yatağında çektiği bu videoyu İngilizce olarak yayınlamayı tercih eden Şeyma Subaşı, kendisini sevdiğini de eklemeyi unutmadı.. İşte Şeyma Subaşı’nın yazdığı not..

“Kusurlarımla mükemmelim, acılarımla mutluyum, zayıflığımla güçlü ve kendi tarzımda güzelim çünkü benim ve ben kendimi seviyorum.”

İşte Şeyma Subaşının O Paylatığı Yatak Pozu;

seymaic-instagram

Şeyma Subaşı yataktaki hallerini takipçileriyle paylaştı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler