Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'dan Sonra Ivana Sert'de Sponsorlu Yaşamda!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Sonra Ivana Sert’de Sponsorlu Yaşamda!

Geçtiğimiz senenin sonlarında doğru yaptığı açıklamayla gündeme damgasını vuran Şeyma Subaşı tatillerini Acun Ilıcalı, Guido Senia ve sponsorların karşıladığını dile getirmişti. Gündeme bir bombada Ivana Sert’ten düştü. Şeyma Subaşı’dan sonra Ivana Sert’de sponsorlu yaşamda!

Şeyma Subaşı’nın Açıklaması Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Harcamalarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, YouTube kanalından yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu. “Acun Melisa’yla olan 3 tatilimi karşılıyor anlaşmamız var. Guido tüm tatil masraflarını ödüyor kuruş ödetmiyor. Guido ile olan tatilim ayrı bir şey; bir kuruş ödemişliğim yok zaten… Kalan tatillerime de reklamlardan ve festivallerden gelen davetlerle gidiyorum.” açıklamasını yapan ünlü fenomen sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Ivana Sert Çapkınlık Turunda!

Ivana Sert’in Davranışlarıyla Olay Oluyor!

Ünlendikten sonra albüm yapanlar furyasına katılan Ivana Sert, konserinde Ahmet Kaya şarkısı söylemesiyle tüm tepkileri üzerine toplamıştı. Birkaç ay sonrasında ise Rap müzik hakkında “Rap müzik balon. Hiç değer vermiyorum. Hikaye anlatıyorlar. Sanattan saymıyorum” açıklamasını yapan Ivana Sert, “Müziğin Yıldızları Ödül Töreni”nde Norm Ender‘den küçük bir eleştiri almış sonrasında açıklamasını düzeltmeye çalışınca da “”Biz bu yaptığına halk dilinde R yapmak diyoruz.” tepkisini almıştı. Ivana Sert’in o açıklamalarına Eypiyo‘dan da “Böyle olur işte. Sen rap ve rapçilere saygı duymazsan, hiçe sayarsan birileri gelir, insanların önünde cortlatır. Sonuçta herkesin saçmalama hakkı vardır.” tepkisi gelmişti.

Norm Ender Kimdir?

Şeyma Subaşı’dan Sonra Ivana Sert’de Sponsorlu Yaşamda!

Geçtiğimiz haftalarda sahte hesap skandalıyla gündeme gelen Ivana Sert bu kez yaptığı tasarruf açıklamasıyla gündeme geldi. “Son 10 yıldır kıyafet, makyaj ve saça para vermiyorum. A’dan Z’ye her şeyim sponsorlara ait, yani bedava” diyen Ivana Sert “Çok para harcadığım günler eskide kaldı. Devir ekonomi devri” dedi.

Ivana Sert Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler