Ana SayfaÜnlülerIvana Sert Çapkınlık Turunda!

İlgili Postlar

Ivana Sert Çapkınlık Turunda!

Ünlü sunucu ve moda tasarımcısı güzel stilist Ivana Sert geçtiğimiz aylarda Tarhan Telli ile ilişkilerini bitiren ıvana Sert geçtiğimiz akşam Ortaköy de bir mekandan sabah saatlerinde bir erkek ile el ele görüntülendi. Gazetecileri gören Sert şok oldu. Kucağındaki güller ise dikkat çekti.

Ivana Sert: Gel Aşkım

Muhabirleri görünce şok olan Ivana Sert  kaçmaya çalışırken sevgilisinin boynuna sarılarak, “Gel aşkım, nereye gidiyorsun?” demesi ise ilişkinin kanıtıydı.Ivana Sert, yüzünü saklayarak hızlıca olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, erkek arkadaşı da arkasından gitti. Kalabalık grupla dışarı çıkan Ivana Sert’in arkadaşları fotoğrafların silinmesini istedi. Fakat kabul edilmeyimce ayrı ayrı araçlarla mekanı terk ettiler.

İvana Sert’ten yüz operasyonu!

Ivana’ya Lahmancun’cu Sevgili!

Arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıkan ikili gazeteciler karşısında ne olduğunu anlayamadılar. İlişkilerinin anlaşılması dikkat çeken ikilinin görüntüleri akıllardan çıkmayan sorulara neden oldu. Şaşkınlığını korumaya çalışan Ivana Sert’in kucağındaki güller dikkat çekerken, yeni erkek arkadaşının ise hamburger ve lahmacun salonu olduğu öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler