Ana SayfaÜnlülerSerkan Çayoğlu'nun Yeni Projesi Yakında!

İlgili Postlar

Serkan Çayoğlu’nun Yeni Projesi Yakında!

Yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu Kiraz Mevsimi dizisindeki başarısı ile çok konuşulmuştu. Yeni projesi ile ekranlara gelecek olan ünlü oyuncu rol alacağı dizi için açıklamalarda bulundu.

 Bodyguard Filmine Benzetildi!

Fragmanı ve fotoğraflarının yayınlanmasının ardından diziyle alakalı yanlış bilgilerin çıkmasına neden oldu. Bodyguard filmine benzemesi nedeniyle sanki bu filmin bir uyarlaması olarak gibi algı var. Aynı zamanda Netflix’te yayınlanan BBC yapımı 6 bölümlük Bodyguard dizisine benzetenler oldu ama işin aslı öyle değil.  Bodyguard filminden esinlenen projenin Netflix’teki gibi bir uyarlama olmayacağını anlatan Serkan Çayoğlu, bu konudaki yaygın kanının aksine farklı konuştu. Oyuncu, “Kendi hikayemiz var. Ama şimdi detayları vermeyeyim. Ama uyarlama falan değil” açıklamasını yaptı. Serkan Çayoğlu Bodyguard filminin benzeri olmadığını bunun bir uyarlamada olmadığını kendi hikayelerinin olduğunu belirtti.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel: ‘Biz Böyle İyiyiz’

Yeni Hayat Mart’ta Yayınlanacak!

Yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi yer alıyor. Dizi korumasını sağladığı kadına aşık olan bir korumanın imkansız aşkını konu alıyor.Dizinin senaryosunu Elif Usman Ergüden yazıyor Yeni Hayat çok yakında Kanal D ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler