Ana SayfaDedikoduSelin Şekerci Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

İlgili Postlar

Selin Şekerci Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Geçtiğimiz sene yaklaşık iki senedir birlikte olduğu Caner Cindoruk’la yollarını ayıran Selin Şekerci uzun bir süre aşka kapılarını kapatmıştı. Biraz kendi kabuğuna çekilmek isteyen ünlü oyuncu yazın enerjisiyle mutluluğu da buldu. Selin Şekerci yeni bir aşka yelken açtı!

Bir Dargın Bir Barışık

2018 senesinde aşk yaşamaya başlayan Caner Cindoruk ve Selin Şekerci ikilisi birbirine çok yakıştırılmıştı. Deli dolu enerjileriyle sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlara beğeni yağmuru alan çiftin ciddi bir iletişim problemi yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Birlikteliklerinden bir süre sonra kavga ederek ayrılma kararı alan ikili bir ay sonra yeniden bir araya gelse de sık sık yaşadıkları sorunlarla gündeme gelmeye devam etmişlerdi.

Selin Şekerci Evlenmek İstiyor

Yeniden bir araya geldikten sonra haklarında defalarca ayrılık haberi çıkan çift bazen sorulara gülerek yanıt verse de geçtiğimiz sene yollarını ayrıma kararı aldılar. Neden ayrıldıklarını açıklamayan ama dostluklarının devam ettiğini belirten çiftin ayrılık nedenin kıskançlık krizi olduğu iddia edilmişti. İddialara göre Caner Cindoruk‘un aşırı kıskançlığı çiftin sık sık kavga etmesine neden oluyormuş. Sorun yaşadıkları dönemde çift ilişkilerini kurtarmak adına baş başa bir tatile çıksa da ne yazık ki bu yeterli olmamış ve tatil dönüşü ayrılık kararı aldıkları söylenmişti.

Caner Cindoruk Kimdir?

Selin Şekerci Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Geçtiğimiz sene Eylül ayında Caner Cindoruk’tan ayrılan Selin Şekerci  yeni bir aşka yelken açtı. Murat Can Oğuz’la bir ilişkiye başlayan ünlü oyuncu geçtiğimiz gün erkek arkadaşıyla Cihangir sokaklarında ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin “Hayırlı olsun, nasıl gidiyor ilişkiniz?” sorusuna  karşı yalan söylemeyen Selin Şekerci “Teşekkürler. İlişkimiz güzel, her şey yolunda” yanıtını vererek ilişkisini resmi olarak da açıklamış oldu.

Selin Şekerci Kimdir?

Selin Şekerci ve Murat Can Oğuz
Selin Şekerci ve Murat Can Oğuz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler