Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'dan Çıplak Poz!..

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Çıplak Poz!..

Her daim yaptığı cüretkar paylaşımlarıyla takipçilerinin gönlünde taht kuran ünlü model Didem Soydan, yine cesur bir pozla hayranlarını heyecanlandırdı. Sosyal medya hesabından Yarı çıplak kıyafetiyle bacaklarını açarak verdiği pozu sosyal medyaya damgasını vurdu. Detaylar Haberimizde..

Didem Soydan’dan Üstsüz Yatak Paylaşımı!

Didem Soydan’dan Çıplak Poz!..

Sosyal medya takipçilerine verdiği dobra cevaplarla ve yaptığı paylaşımlarla magazinde  gündeminde adından her zaman söz ettiren ünlü model Didem Soydan, en son köy okullarına yardım için başlatılan kampanyaya destek olmak için paylaşım yapmış ancak 20 yaşındaki bir takipçisi, bazı ahlaksı sözlerle modele hakaret etmişti. Mahkemeye taşınan olay sonrası  da hakkında dava açılan takipçi adli para cezasına çarptırılmıştı. Haberin detaylarını aşağıdaki linkden takip edebilirsiniz..

Didem Soydan’a Hakaret Eden Kişi Ceza Aldı!..

Şimdi ise güzel model Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 36 yaşındaki güzel model

Didem Soydan; “Bu Benim Doğum Günüm”

Şimdi ise güzel model Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 36 yaşındaki güzel model Didem Soydan, kendi evinin banyosunda çektiği göğüs dekolteli bir pozunu “Bu benim doğum günüm” mesajıyla yayınladı. Didem Soydan, yeni yaşını Tülin şahin, Simge Sağın, Saadet Işıl Aksoy, Ahu Yağtu, Gaye Su Akyol,gibi isimler de kutlamıştı.

Didem Soydan Kimdir?

Yarı Çıplak Pozunu Yayınladı!

Ülkemizdeki Koronavirüs salgını sebebiyle evinden hiç çıkmayan ve bu süreçte sosyal medya hesabını daha da aktif kullanan ünlü Didem Soydan, üzerinde beyaz gömlek ve beyaz çoraplarının olduğunu bir pounu yayınladı. Ünlü güzel, paylaşımında bacaklarını açarak verdiği poz ise sosyal medya ya damgasını vurdu. Çok kısa süre önce paylaşım yapan Didem Soydan’ın bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

 

İşte Didem Soydan’ın Yarı Çıplak O Pozu;

 

Didem Soydan'dan Çıplak Poz!..
Didem Soydan’dan Çıplak Poz!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler