Ana SayfaÜnlülerCenk Eren'in Hemşirelere İnanılmaz Jesti!..

İlgili Postlar

Cenk Eren’in Hemşirelere İnanılmaz Jesti!..

Korona virüs salgnı dolayısıyla içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, ülkenin sanatçıları Evde kalın çağrısı yaparken, diğer taraftan da hayranlarının morallerini de yüksekte tutmaya özen gösteriyorlar. Her geçen gün bir akım geliştirerek takipçileri için paylaşımlar yapan ünlü isimlerden peş peşe güzel haberler almaya devam ediyoruz..Bunlarda bir taneside ünlü şarkıcı Cenk Eren.. Detaylar Haberimizde..

Cenk Eren İyilik Yapiyim Derken Dolandırıldı..

Cenk Eren’in Hemşirelere İnanılmaz Jesti!..

Her daim koruduğu performansı ve yetenekli sesiyle adından her zaman söz ettiren ünlü isim Cenk Eren, içinde bulunduğumuz korona virüs salgınından dolayı gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık çalışanları için büyük bir jeste adını yazdırdı.

Cenk Eren Kimdir?

Evlenecek olan iki hemşirenin düğününde sahne almayı gönlüne koyan Cenk Eren, bu düşüncesini sosyal medy hesabından takipçileri için paylaştı. Bu jesti sosyal medyada büyük bir ilgi gören Usta isim, paylaşımda İstanbul’da düğünü olacak iki yoğun bakım hemşiresinin özel düğün günlerinde sahneye çıkacağını açıkladı. Gelen cevaplerı beklerken karşılığında beklediğinden daha fazla talep gören ünlü şarkıcı, bu olayı Türkiye genelinde yapmaya karar vererek yüce kalbinin bu zorlu süreçte sağlık ekibi için attığını fazlasıyla ispatladı..

Cenk Eren; “2 Hemşire’nin Düğününde Şarkı Söyleyeceğim”

Twitter hesabından bu jestin paylaşımını yapan ünlü şarkıcı Cenk Eren, “Bu günler geçince İstanbul’da düğünü olacak yoğun bakım hemşiresi olanlar arasından kura çekip en az 2 tanesinin düğününde şarkı söyleyeceğim. Fırın ve bulaşık makineleri benden. (Sahnemde güzeldir iyi eğlendiririm) DM atın bakalım” dedi.

İşte Cenk Eren’in Büyük Jesti Açıkladığı O Paylaşımı;

Şarkıcı Cenk Eren, salgından sonra evlenecek olan hemşirelerin düğününde sahne alacak

Cenk Eren; “Ne Güzel Şeyler Yazıyorsunuz….Türkiye Genelinde Yapacağım”

Şarkıcının yaptığı bu Twitter paylaşımının altına kısa sürede yüzlerce yorum gelince başarılı isim bir paylaşım daha yaptı ve şunları yazdı: “Anlaşıldı bu iş iki hemşirenin düğününde şarkı söylemekle olmayacak ne güzel şeyler yazıyorsunuz. Bu baya büyüyor…Türkiye genelinde yapacağız anlaşıldı. Sağ olun var olun haberleri bekleyin.”

 

 

Şarkıcı Cenk Eren, salgından sonra evlenecek olan hemşirelerin düğününde sahne alacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler