Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'a Hakaret Eden Kişi Ceza Aldı!..

İlgili Postlar

Didem Soydan’a Hakaret Eden Kişi Ceza Aldı!..

Ev yaşantısı dahil yaptığı cesur paylaşımların yanı sıra, sosyal medya hesabında takipçilerinden gelen mesajları da ifşa etmesiyle de ünlü güzel model Didem Soydan’ın morelini yerine getiren bir haber şimdi gündemimizde.. Sosyal medya hesaplarından, köy okullarına yardım için başlatılan bir kampanyaya destek veren güzel modele hakaret eden sosyal medya kullanıcısına ceza verildi. Detaylar Haberimizde..

Didem Soydan’dan Üstsüz Yatak Paylaşımı!

Didem Soydan’a Hakaret Eden Kişi Ceza Aldı!..

Geçmiş aylarda sosyal medya sayfalarından köy okullarına yardım için başlatılan kampanyaya destek olmak için paylaşım yapan güzel manken Didem Soydan, Takipçilerinden 20 yaşındaki Emre B., “K.ş.rlığını böyle mi kapatıyorsun?” sözleriyle modele hakaret etmişti. Mahkemeye taşınan olay sonrası  da hakkında dava açılan takipçi Emre B. 87 gün adli para cezasına çarptırıldı.

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan'a hakaret eden kişi bin 1740 lira para cezası aldı

“Bir Anlık Duygusal Patlama Yaşayıp O Mesajı Attım”

Günaydın’ın yaptığı özel habere göre: Didem Soydan, Emre B. adlı takipçisinin yazdığı hakaret içeren mesaj dolayısla savcılığın yolunu tutmuşu. Davalı Emre B. bir anlık duygusal patlama yaşayıp o mesajı attığını ve hemen sildiğini söyleyip ünlü modelden özür diledi. Didem Soydan takipçisini affetmeyince, kişi hakkında dava açılmıştı.

didem soydan ile ilgili görsel sonucu

 

Suçlu Kişi Para Cezasına Çarptırıldı!..

Yaptığı suçu kabul eden takipçi Emre B., İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılanama sonucunda 87 gün adli para cezasına çarptırdı.

Günlüğü 20 liradan hesaplanarak dava sonunda bin 740 lira davalının ödemesine hükmetti. Karar verilen Ceza, 5 yıl denetim altında tutulacağı öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler