Ana SayfaÜnlülerDJ Mahmut Görgen Aradığı Sesi Buldu

İlgili Postlar

DJ Mahmut Görgen Aradığı Sesi Buldu

Arabesk sanatçısı Cansever ile çıkaracağı “Her Şeyim” adlı şarkı çalışmasıyla adından söz ettiren DJ Mahmut Görgen Aradığı Sesi Buldu.

Geçtiğimiz günlerde yeni sesler arayışına giren ve bu yolda çalışmalar başlatmasıyla magazin dünyasına giren Mahmut Görgen aradığı sesi buldu.

DJ Mahmut Görgen Yeni Sesler Arıyor

Mahmut Görgen Kimdir?

DJ Mahmut Görgen Aradığı Sesi Buldu

Arabesk sanatçısı olan Cansever ile çalışmalarına başladığı “Her Şeyim” isimli şarkı ile gündeme gelen DJ Mahmut Görgen, son olarak yeni sesleri keşfetmek için başlattığı çalışmaları ile gündeme gelmişti.

Yaptığı paylaşımlar ve single çalışmalarından dolayı sık sık adından söz ettiren başarılı isim, gece yapmış olduğu yeni bir paylaşımla Dilşad Çatalcalı ile single çıkaracağını duyurdu. Geçtiğimiz ay çıkardığı “Arama Kurtarma” isimli parça ile başarı yakalayan Dilşad Çatalcalı, bu başarısını taçlandırmak istiyor.

Mahmut Görgen ise son 6 ay içinde iki single çalışması ile popülerliğini sürdürmeyi başardı. Bu başarıyı da Cansever ile çalışmalarına başladığı “Her Şeyim” isimli single ile taçlandıracak. Bu büyük çalışmanın öncesinde farklı bir projeyle müzik severlerle buluşacak olan DJ Mahmut Görgen, Dilşad Çatalcalı ile çıkaracağı single çalışmasına klip çekeceğini paylaşmayı ihmal etmedi.

Mahmut Görgen Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler