Ana SayfaKimdirMahmut Görgen Kimdir?

İlgili Postlar

Mahmut Görgen Kimdir?

Mahmut Görgen Kimdir? Son dönemin öne çıkan ve aranılan DJ’lerinden olan Mahmut Görgen kaç yaşında? Mahmut Görgen nereli? Mahmut Görgen hangi burç? Mahmut Görgen biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Mahmut Görgen kaç yaşında? Mahmut Görgen nereli? Mahmut Görgen hangi burç?

9 Haziran 1991 doğumlu olan Mahmut Görgen İstanbulludur. Şu an 28 yaşında olan ünlü DJ ikizler burcudur.

ikizler burcu ünlüler

Mahmut Görgen Kimdir?

1991 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan başarılı DJ Mahmut Görgen müziğin hiç bir zaman eksik olmadığı bir ailede büyüdü. Küçük yaşalrda müziğe olan ilgi önce radyo ve o dönem önemli bir yere sahip olan teyplerle çok zaman geçirmesiyle başladı. Radyo ve teypleri sürekli kurcalayan ve söken takan, ilgisi çok yüksek bir çocuk olarak biliniyor. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Mahmut Görgen lise hayatı boyunca katıldığı partilerde DJ’leri yakın markaja almış ve bunu bir kariyer hedefi olarak belirledi. Daha sonra dijital produksiyon ile ilgili eğitimlerini Pioneer Pro Dj Akademi’de tamamladı.

2006 yılında amatör olarak başladığı Dj/Prodüktörlük kariyerinde kendini her geçtiğimiz gün geliştiren Mahmut Görgen; “Kalbimin Sahibine”  isimli single çalışmasıyla aranjörlük konusunda ne kadar başarılı olduğunu da göstermiş oldu. Yapmış olduğu Türkçe ve İngilizce remixler sayesinde pek çok büyük platformda bayrağımızı temsil eden Mahmut Görgen studio çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Dj Mahmut Görgen enerjisi hiç bitmeyen, kahkahayı hayatının merkezine koyan, yeni şarkı üzerinde çalışmaya başladığında kendisini bile unutan, hiç bir şekilde dış etkenlerden etkilenmeden şarkı hazırlıklarını sürdüren, sağduyulu ve hayatı güncel olarak takip eden bir kişiliğe sahip. Son senelerde öncelikli olarak Akdeniz ve Ege bölgesi olmak üzere konsept partilerin, önemli organizasyonların ve konser sahnelerinin aranılan ismi Mahmut Görgen geniş arşivinde bulunan Türkçe, Rusça ve İngilizce şarkılarla müzikseverlere gerçek bir müzik ziyafeti sunuyor.

Demet Akalın ile birlikte Alişan, Berdan Mardini, Yeşim Salkım, Sibel Tüzün, Deha Bilimlier, Işın Karaca, Pınar Seli ve Yağmur Akoğlu gibi büyük konserlerde sanatçılardan sonra DJ kabinine geçen Mahmut Görgen, canlı performanslarının ne kadar başarılı olduğunu da kanıtlamış oldu.

Yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Mahmut Görgen şu anda müzik piyasasında hızlı yükselişini sürdürüyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler