Ana SayfaDünyaJensen Ackles'in Karantina Şarkısı "Eriklet Türküsü" Oldu

İlgili Postlar

Jensen Ackles’in Karantina Şarkısı “Eriklet Türküsü” Oldu

Amerika’nın fenomen dizisi “Supernatural”da “Dean Winchester” karakterini canlandıran ünlü oyuncu Jensen Ackles’in karantina şarkısı “Eriklet Türküsü” oldu. Oyuncunun eşi “Danneel Harris Ackles”, o anları “Dans dersine ne dersiniz?” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Çiftin yaptığı bu paylaşım Türk takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Dünya Karantinada

Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde oraya çıkan virüs iki ay sonra tüm dünyayı tehdit eder hale geldi. Tüm önemlere rağmen hızla yayılan virüsün tedavine yönelik araştırmalar hız kesmeden devam ederken, salgının patlak verdiği bazı ülkelerde hafif, bazı ülkelerde ağır karantinalar uygulanılıyor.

Tüm Setler İptal!

Setlerin iptali sadece bizim ülkemizde geçerli değil. Yurt dışındaki birçok film çekimi iptal edilmiş, dizi çekimleri de geçici bir süreliğine durdurulmuş bulunuyor. Ancak geçtiğimiz hafta Türkiye’de setlerin iki haftalığına ertelenmesi bazı yapımcıları pek de mutlu etmedi. Oyuncuların ve set ekiplerinin sağlığı düşünülerek alınan karara bazı yapım şirketleri uymamakta hala ısrarcı. Kulislerdeki dedikodulara göre yasal açıklamaya rağmen setleri durdurmayan bazı yapım şirketlerinin oyuncuların  bu dönemde çalışmak istememesi üzerine erken final kararı almış.

Jensen Ackles’in Karantina Şarkısı “Eriklet Türküsü” Oldu

Bu sene 15. sezonuyla ekranlara gelen Supernatural dizisinin oyuncuları da kendini karantinaya aldı. Uzun bir süredir evinde olan Jensen Ackles ise sosyal medyadan yayınladığı videoyla takipçilerini güldürmeyi başardı. “Eriklet Türküsü”nde çocuklarıyla dans eden ünlü oyuncuyu Danneel Harris Ackles  sosyal medya hesabından paylaştı. Jensen Ackles’de videoyu “Dans dersine ne dersiniz?” notuyla hikayesinde paylaştı. Ünlü oyuncunun türkünün sözsüz versiyonunu seçmiş olması da hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Danneel Harris Ackles, Cengiz Coşkuner’in Modern Belly Dance (Modern Folk Oyun Havaları) plağını da sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü çiftin paylaşımları Türk takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Jensen Ackles Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler