Ana SayfaÜnlülerKaan Yıldırım Hadise'nin Evinde Karantinada!

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım Hadise’nin Evinde Karantinada!

Ünlü şarkıcı Hadise’nin, bir kaç aydır yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı düşünülüyordu. Henüz el ele görüntülenmeyen ünlü çift, aşklarını ele veren yeni bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştılar. Kaan Yıldırım Hadise’nin Evinde Karantinada mı? Detaylar Haberimizde..

Hadise’nin Acı Günü…

Kaan Yıldırım Hadise’nin Evinde Karantinada!

Her açıdan olduğu kadar son dönemde aşk hayatıyla adından bolca söz ettirmeyi başaran başarılı şarkıcı Hadise ile ilgili şaşkına çeviren bir detay daha gözlerden kaçmadı. ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, “Kim diyor yalnız olduğumu? Niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz? Biri olsa da söylemem”ifadeleriyle açıklama yapmıştı. Hadise, Kaan Yıldırım’ın köpeği ile olan bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşmış, aşk dedikodularının gazını vermişti.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor?

Dünya Kadınlar Günü’nde Hadise’den Tanıtım Videosu!..

Detaylar Hadise & Kaan Aşkını Ele Verdi!

Takvim’in yapmış olduğu özel habere göre; Tüm dünyadaki Koronavirüs salgını nedeniyle evden dışarı çıkmayan sevgilisi Kaan Yıldırım sonunda beklenen açıklamay yaptı. Bu defa paylaşım yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’dan geldi. Kaan Yıldırım sosyal medya paylaşımı ile aşkı Hadise’nin evinde kaldığını bu sayede resmen duyurmuş oldu.

Hadise Kimdir?    Kaan Yıldırım Kimdir?

kaan yıldırım hadise ile ilgili görsel sonucu

Paylaşımlardaki O Detay İkisinde de Aynı!

Kaan Yıldırım Paylaşımında ki koltuk deseni ve rengi ile Hadise’nin geçtiğimiz hafta evinden yaptığı paylaşımda ki, koltuk desenlerinin ve renginin aynı olduğu gözlerden kaçmadı.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkından Şok Gelişme!

İşte Kaan Yıldırım İle Hadise’nin O Paylaşımları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler