Ana SayfaKimdirSadık Ardahan Uzkanbaş Kimdir?

İlgili Postlar

Sadık Ardahan Uzkanbaş Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında? Sadık Ardahan Uzkanbaş TV programları neler? Sadık Ardahan Uzkanbaş aslen nereli? Sadık Ardahan Uzkanbaş hangi burç? Sadık Ardahan Uzkanbaş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sadık Ardahan Uzkanbaş Kaç Yaşında? Sadık Ardahan Uzkanbaş Aslen Nereli? Sadık Ardahan Uzkanbaş Hangi Burç?

Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1 Ocak 1987 senesinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Oğlak burcudur.

Sadık Ardahan Uzkanbaş Kimdir?

Sadık Ardahan Uzkanbaş çocukluğundan beri sporla ilgilenmektedir.  Çocuk yaşlarda futbola başlayan Sadık Ardahan Uzkanbaş 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynamıştır. Ancak ciddi sakatlıklar geçiren Sadık Ardahan Uzkanbaş bir süre boyunca futbola ara vermek zorunda kalmıştır. Bu dönemde askere giden Sadık Ardahan Uzkanbaş, askerden döndükten sonra Dubai’ye gitmiş ve iki sene orada yaşamıştır. 2 yıl sonra yeniden Türkiye’ye dönen Sadık Ardahan Uzkanbaş bir süre daha sporla uğraşmış ve sonrasında 6 aylığına Kazakistan’a gitmiştir.

Bu yıl ilk kez Survivor yarışmasıyla ekran karşısına geçecek olan Sadık Ardahan Uzkanbaş duygularını “Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum. Ve şuan hayallerimden biri olan 2020 Survivor’da olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum.” sözleriyle dile getirmiştir. Sadık Ardahan Uzkanbaş yarışmada “Gönüllüler” takımında yer alacaktır.

Sadık Ardahan Uzkanbaş TV Programları

  • 2020 – Survivor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler