Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Nisa'ya Neden Resti Çekti?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Nisa’ya Neden Resti Çekti?

Survivor 2020’nin bu akşam izlenilecek yeni bölümünde  Acun Ilıcalı ile yarışmacı Nisa arasında bir gerginlik çıkıyor. “Yapamıyorum” ifadeleriyle ağlamaya başlayan Nisa’ya resti çekti. Ünlü yapımcı neler söyledi? Acun Ilıcalı, Nisa’ya Neden Resti Çekti? Detaylar Haberimizde.

Acun Ilıcalı İlk Kez Hastalığından Bahsetti

Acun Ilıcalı, Nisa’ya Neden Resti Çekti?

TV 8 televizyonlarında tutkuyla takip edilen yarışma programı Survivor 2020’nin 59. bölümün fragmanı yayınlandı. Bu sefer fragmana damga vuran olay ise yarışmada yapamadığını söyleyerek ağlama krizine tutulan Nisa oldu.

Nisa Birden Pes Etti!

Performans sıralamasında tüm yarışmacıları geride bırakan yarışmacı Nisa, yeni bölüm fragmanında büyük ödül oynanırken artık yarışmak istemediğini ifade ederek gözyaşlarına boğuluyor. O sırada yanına gelen yarışmacı Yasin ise tepki göstererek, “Eğer istemiyorsan Nisa geç orada gölgede otur” diye uyarıyor. Fakat Nisa’nın “Yapamıyorum anlamıyor musun yapamıyorum” sözleri herkesi şoka uğrattı.

Acun; “Hiç Kimseyi Survivor’da Zorla Tutmuyoruz!”

Ödül oyun bittiğinde sunucu Acun Ilıcalı, Nisa’ya dönerek “Hiç kimseyi Survivor’da zorla tutmuyoruz. Devam edemeyecek yarışmacı devam etmeyebilir. Bizim açımızdan asla bir problem yok. Bize başvurursa yarışmadan elenmesine izin veririz” şeklinde ifade etti.  Acun Ilıcalı’nın bu açıklamasından sonra ise yarışmacı Nisa yere eğilerek ağlama krizine giriyor. Bu olaydan sonra Nisa’nın yarışma’dan dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Daha öncesin de de gitmek isteyen ve yine ağlayan Nisa’nın ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölümde belli olacak..

Acun Ilıcalı: “Bir Yarışmacı İçin Çok Zor Şeyler Yaşanacak” Demişti!

Katıldığı canlı yayında Acun Ilıcalı isim kullanmadan Nisa’nın yaşadığı durum için “Bir yarışmacı için çok zor şeyler yaşanacak. Sıra dışı olaylar yaşanacak. Çok çok değişik bir yayın olacak” şeklinde açıklamada bulunmuştu..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler