Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı İlk Kez Hastalığından Bahsetti

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı İlk Kez Hastalığından Bahsetti

Başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, ilk kez bir hastalığından bahsetti. Tüm detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalının, Yeni Projesinde Yarışacaklar Herkesi Şaşırttı!

Acun Ilıcalı İlk Kez Hastalığından Bahsetti

Acun Ilıcalı’dan Çeşme Kaçamağı

2. sayfa programına konuk olan Acun Ilıcalı’nın, 2 yıl önce yayınlanan Survivor programında hayatını kaybeden kameraman Alper Baycın’ın canlı yayından haberi vermişti. Haberi açıklarken ki görüntüsü o dönemde sosyal medyada gündem olmuştu. Canlı yayında açıklama yapan Acun Ilıcalı, yayına çıkınca gözündeki şişlik sosyal medyada gündem olmuştu.

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi ile kahvaltı kaçamağı!

Acun lıcalı, göz bölgesindeki o şişliğin nedenini ilk kez anlattı. Ilıcalı,” İyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık. Bu da bir ameliyat gerekiyordu. Buraya kesip tekrar diktirmek gerekiyordu.” şeklinde açıkladı. Başarılarıyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, “Çok çabaladım, çok uğraştım geceleri uyumadığım zamanlar çok oldu daha iyi şeyler yapayım diye. Ama sonunda halk tarafından böyle ilgi ve sevgi görmek yaşadığı yorgunluğu unutturuyor” dedi.

“Türkiye’ye Gidince İlk…”

Türkiye’ye döndüğünde ne yapacağını söyleyen Acun Ilıcalı, “İlk olarak kızlarıma koşacağım” cevabını verdi. “Bir saniye bile beklemeyeceğim, onları çok özledim. üç kızım şu anda İstanbul’da, zaman zaman irtibattayım ama onların kokusu, bana sarılmaları her şeyi çok özledim.” diyerek en kısa zamanda bu hasretin bitme temennisinde bulundu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı İlk Kez Hastalığından Bahsetti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler