Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç İle Hande Erçel Arasında Kıskançlık Krizi! Hande Erçel'i Bu Kadar...

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Arasında Kıskançlık Krizi! Hande Erçel’i Bu Kadar Geren Olay Neydi?

Karantina günlerini sevgilisi Hande Erçel’le evde geçiren ünlü popçu Murat Dalkılıç, sevenlerine canlı yayın’la kavuştu. İşte ne olduysa o anda oldu. Bir takipçisi Murat Dalkılıç’a o mesajı atınca kıskançlık krizi yaşandı. Hande Erçel’i Bu Kadar Geren Olay Neydi? Detayları Haberimizde..

Hande Erçel’in Ablası Gamze Erçel’in Ev Pozuna Yorum Yağdı..

Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Arasında Kıskançlık Krizi! Hande Erçel’i Bu Kadar Geren Olay Neydi?

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabında canlı yayın gerçekleştirdi.  Takvim’in yapmış olduğu özel haberine göre; Ünlü popçu’nun bir takipçisi “Merve Boluğur için yazdığınız ‘Kırk Yılda Bir Gibisin’ şarkısını söyler misiniz?” ifadeleriyle bir mesaj gönderdi.

Hande Erçel kimdir?

Merve Boluğur kimdir?

Murat Dalkılıç Ne Yapacağını Şaşırdı!

Eski eşi Merve Boluğur isminin geçtiği tam o sırada yanında sevgilisi Hande Erçel olan ünlü popçu, bir an ne yapacağını şaşırıverdi. Murat Dalkılıç, daha sonrasında birden durumu toparlayarak, eski eşi için yazdığı söylemek yerine de Hande Erçel için yazdığı “Yandık ya yandık; hey yavrum hey. Sen insansan diğerleri ney” ifadeleriyle dikkat çeken Müjgan şarkısını söyledi. Yapılan canlı yayından sonra yaşanan bu kriz sonrası sosyal medyada Hande Erçel ve Merve Boluğur hayranları atıştılar.

Murat Dalkılıç kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler