Ana SayfaDizilerAşk 101 Dizisi İlk Sezon Bölümleriyle Bir Çok Ülkede İlgi Görmeyi Başardı!

İlgili Postlar

Aşk 101 Dizisi İlk Sezon Bölümleriyle Bir Çok Ülkede İlgi Görmeyi Başardı!

Dev oyuncu kadrosu ve ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken Türk dizisi Aşk 101 geçtiğimiz hafta ilk sezon bölümleriyle aynı anda 130 ülkede birden yayınlandı. Ülkemizin ve dünyanın boğuştuğu virüs salgınından dolayı insanlar evlerine kapandı. Dolayısıyla tüm dünya dijital platformlara yöneldi. Bir grup lise öğrencisinin lise yıllarında yaşadığı olayları ve sonrasını konu alan Aşk 101 dizisi ilk sezon bölümleriyle bir çok ülkede büyük ilgi gördü.

Aşk 101 Dizisi Bir Çok Ülkede İlgi Görmeyi Başardı!

Aşk 101 dizisi, geçtiğimiz hafta Netflix’te ilk sezon bölümleriyle yayınlandı. Beş kafadar lise öğrencisinin yaşadığı olayları konu alan dizide, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Kubilay Aka, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz,,Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Filiz Yazıcı gibi popüler oyuncular yer alıyor.

DİZİNİN İKİNCİ SEZONU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aşk 101 isimli dizi, bir grup gencin lise yıllarında aşkı ve arkadaşlığı öğrenmesinin süreçlerini konu alıyor. 24 nisanda aynı anda 130 ülkede birden yayınlanan dizinin ilk sezonunda 8 bölüm yer alıyor. Bir birinden akıcı bölümlere sahip dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme aldı. İlk sezonunu izleyen izleyiciler şimdiden ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Ancak dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

AŞK 101 DİZİSİNİN KONUSU!

Lise öğrencisi beş genç insanların hayatlarını yönetmek isterler. Ancak bu yaptıkları şeyler başlarına dert açar. Okuldan atılmakla yüz yüze gelen gençlerin güvendiği ve arkalarında duran bir öğretmeni vardır. Öğrenciler bu güvendikleri öğretmenin evlenip gitme korkusuyla yüz yüze gelince, bir araya gelip bir plan yaparlar. Okuldan atılma durumunda kalınca durumu aileleri öğrenir.

Okul Müdürü, bu afacan öğrencileri okuldan atabilmek için onları kollayan öğretmenin evlenip gitmesini dört gözle bekler. Öğrencilerin arasında arkadaşlıktan ziyade aşklarda yaşanır. Yirmi yıl sonra yaptıklarıyla yüzleşmek için beş kafadar buluşmak için söz verirler. Sekiz bölümün sonunda onca yaşanan olaydan beş kafadar bir ders aldılar mı? Lise yıllarında yaptıkları bu olaylar gençlerin hayatını nasıl etkiledi?

Netflix’in 3.Türk Dizisi Love 101 Bomba Gibi Geliyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler