Ana SayfaDizilerMüge Anlı Programının Yayından Kaldırıldı İddialarını Yalanladı! Anlı Programın Yayın Tarihini Açıkladı!

İlgili Postlar

Müge Anlı Programının Yayından Kaldırıldı İddialarını Yalanladı! Anlı Programın Yayın Tarihini Açıkladı!

Atv ekranlarında yıllardır büyük bir ilgiyle izlenen, ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programı iki haftadır ekranlarda yer almıyor. Programın ekranlarda olmaması izleyicilerde büyük endişe yarattı. Kimileri programın kaldırıldığını iddia etti. Müge Anlı, konuşulanlara bir son vermek için bir açıklamada bulundu. Programın yayından kaldırıldı iddialarını yalanlayan Müge Anlı, yıllardır hafta içi her gün yayınlanan programının yayında olmamasının sebebini açıkladı. Anlı programın yayın tarihini açıkladı.

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı Programın Yayın Tarihini Açıkladı!

Atv ekranlarında yıllardır hafta içi her gün yayınlanan, Müge Anlı ile Tatlı Sert, programının yayından kaldırıldığı haberleri ve Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’ın hakkında ortaya atılan iddialara Müge Anlı’dan açıklama geldi. Yapılan haberlere çok şaşırdığını ifade eden Anlı şöyle bir açıklamada bulundu.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ATV ekranlarında yıllardır yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, programının yayından kaldırıldığı iddia edilen Müge Anlı’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Anlı, “Şartların elverişli olması durumunda büyük bir fedakarlık göstererek Ramazan Bayramından sonra programa başlayacağım” dedi.

Eski eşi Burhan Akdağ tarafından ortaya atılan iddiaların gerçeklerden hiç bir ilişkisi olmadığını açıklayan Müge Anlı, “Programın yayından kaldırılmasına şaşıranlara şaşırıyorum. Ülkede şehirler arası ulaşım yok, sokağa çıkma yasakları var. Müthiş tedbirler alındı. Benim stüdyoma her gün Türkiye’nin her yerinden 50 kişinin girip çıkması lazım. Ben oradaki ileri yaşta olan danışmanlarımı bile kullanamıyorum. Sokağa çıkma yasağından dolayı. Ben tek başıma orada çıkıp ne yapacağım. Benim programlarım öyle video konferanslarla, uzaktan yapılabilecek bir program değil ki” açıklamasında bulundu.

PROGRAMA RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRA BAŞLAYACAĞIM!

Büyük bir fedakarlık göstererek salgının ilk günlerinde programa devam eden Anlı, “İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı’yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Tabi ki Ramazan Bayramından sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabi ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığım ile bu programa başlayacağım” dedi,

Müge Anlı, Evli Birinden Hamile Olduğu İddialarına Ne Cevap Verdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler