Ana SayfaDedikoduMüge Anlı, Evli Birinden Hamile Olduğu İddialarına Ne Cevap Verdi?

İlgili Postlar

Müge Anlı, Evli Birinden Hamile Olduğu İddialarına Ne Cevap Verdi?

Ünlü programcı Müge Anlı, eski eşi Burhan Akdağ’ın, dün ortaya çıkan “Müge, evli bir adamdan hamile” şeklindeki iddialarına cevap verdi. Ünlü sunucu neler söyledi? Tüm Detaylar Haberimizde..

Şok İddia!..Müge Anlı’nın Evli Birinden Hamile Olma iddiası Ortalığı Kaıştırdı!

Müge Anlı, Evli Birinden Hamile Olduğu İddialarına Ne Cevap Verdi?

Uzun dönemdir ATV televizyonlarında sunuculuk görevini yapan Müge Anlı’nın kızının babası eski eşi Burhan Akdağ, kullandığı sosyal medya sayfasından yaptığı bir yorumda eski eşinin evli bir adamdan hamile kaldığını hatta sunduğu programın bu yüzden bittiğini öne sürdü. Ünlü sunucu Müge Anlı ise avukatı aracılığıyla yaptığı bir açıklamada iddiaları yalanladı.

Müge Anlı Kimdir?

“Evleneceği Kişinin Boşanmasını Bekliyor”

Ünlü sunucuyla 2008 yılında çekişmeli bir boşanma davası yaşayan Burhan Akdağ, sosyal medya sayfasından kendisine yapılan “Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım ama haberler o yönde” şeklindeki yoruma “Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?” ifadeleriyle yanıtladı.

İşte Burhan Akdağ’ın O İddiaları;

Burhan Akdağ Müge Anlı iddiası
Burhan Akdağ Müge Anlı iddiası

Müge Anlı; “Hukuki Süreç Başlatılacaktır.”

Dünden bu güne sosyal medyanın gündemine yerleşen iddialara avukatı Eylem Kahrama aracılığı cevap veren Müge Anlı açıklamasında şöyle söyledi;

“Müge Anlı, Korona virüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.”

Müge Anlı Ve Burhan Akdağ, Kanal 6 Döneminde Tanışıp Evlenmişler!

Ünlü sunucu Müge Anlı, Kanal 6 televizyonunda görev yaparken aynı zamanda o dönem magazin müdürü olan Burhan Akdağ ile bir aşk yaşamaya başlıyor. Ancak Burhan Akdağ o zamanlar evli ve çocuğu olduğu iddia ediliyor. Bu yasak aşka yenik düşen magazin müdürü Burhan Akdağ, eşini ve çocuklarını terk edip Müge Anlı ile 1993 senesinde evlendiği öne sürülüyor. Sonrasında Lidyaadını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gözünü açıyor.

Koynumdaki Yılan

Magazin müdürü Burhan Akdağ’ın kariyerinde düşüş başlarken Müge Anlı’nın ise yükselişe geçmesiyle eşlerin araları bozulmaya başlıyor. 2008 senesinde olaylı bir şekilde boşanıyorlar ve ünlü sunucu Müge Anlı eşi Burhan Akdağ’ın kendisine şiddet uyguladığını öne sürüyor. Burhan Akdağ ise, Koynumdaki Yılan adını verdiği kitabında her şeyi ayrı ayrı farklı bir biçimde kaleme döktüğü öne sürülüyor.

Burhan Akdağ kimdir?

Müge Anl ve boşandığı eşi Burhan Akdağ’ın araları o kadar bozukki, kızları Lidya’nın velayeti alan Müge Anlı, kızının babasıyla görüşmesine bile izin vermediği iddia ediliyor. Hatta Burhan Akdağ’ın bu durumla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdığı haberleri ortaya çıkıyor ancak sonuç değişmiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler