Ana SayfaDedikoduŞok İddia!..Müge Anlı'nın Evli Birinden Hamile Olma iddiası Ortalığı Kaıştırdı!

İlgili Postlar

Şok İddia!..Müge Anlı’nın Evli Birinden Hamile Olma iddiası Ortalığı Kaıştırdı!

Müge Anlı şu an hamile mi? Ünlü sunucu Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’dan çok konuşulacak bir iddia Magazin Gündeminde resmen bomba etkisi yarattı!..Detayları Haberimizde..

Milli Marşımızı okuyamayan yarışmacılara Müge Anlı…

Şok İddia!..Müge Anlı’nın Evli Birinden Hamile Olma iddiası Ortalığı Kaıştırdı!

Atv televizyonlarının Türk halkının fenomeni haline gelen ünlü sunucu Müge Anlı hakkında şok bir iddia geldi. Eski eşi Burhan Akdağ Müge Anlı aleyhinde olay bir iddiada bulundu. Ünlü sunucu’nun hamile olduğunı öne süren Burhan Akdağ’a Müge Anlı’dan henüz cevap gelmedi..

Müge Anlı Kimdir?

Ünlü sunucu Müge Anlı’nın eski eşi olan Burhan Akdağ sosyal medyada yaptığı bir yorumda Müge Anlı’nın sadece evlenecek olmadığını aynı zamanda hamile olduğunu öne sürdü. Sosyal medyayı alt üst eden bu haber hızla sosyal medyada konuşulmaya ve yayılmaya başladı.

İşte Burhan Akdağ’dan O Bomba Yorum;

Burhan Akdağ'dan O Bomba Yorum
Burhan Akdağ’dan O Bomba Yorum

Müge Anlı Ve Burhan Akdağ, Kanal 6 Döneminde Tanışıp Evlenmişler!

Ünlü sunucu Müge Anlı, Kanal 6 televizyonunda görev yaparken aynı zamanda o dönem magazin müdürü olan Burhan Akdağ ile bir aşk yaşamaya başlıyor. Ancak Burhan Akdağ o zamanlar evli ve çocuğu olduğu iddia ediliyor. Bu yasak aşka yenik düşen magazin müdürü Burhan Akdağ, eşini ve çocuklarını terk edip Müge Anlı ile 1993 senesinde evlendiği öne sürülüyor. Sonrasında Lidyaadını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gözünü açıyor.

Koynumdaki Yılan

Magazin müdürü Burhan Akdağ’ın kariyerinde düşüş başlarken Müge Anlı’nın ise yükselişe geçmesiyle eşlerin araları bozulmaya başlıyor. 2008 senesinde olaylı bir şekilde boşanıyorlar ve ünlü sunucu Müge Anlı eşi Burhan Akdağ’ın kendisine şiddet uyguladığını öne sürüyor. Burhan Akdağ ise, Koynumdaki Yılan adını verdiği kitabında her şeyi ayrı ayrı farklı bir biçimde kaleme döktüğü öne sürülüyor.

Burhan Akdağ kimdir?

Müge Anl ve boşandığı eşi Burhan Akdağ’ın araları o kadar bozukki, kızları Lidya’nın velayeti alan Müge Anlı, kızının babasıyla görüşmesine bile izin vermediği iddia ediliyor. Hatta Burhan Akdağ’ın bu durumla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdığı haberleri ortaya çıkıyor ancak sonuç değişmiyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler