Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Sevgilisiyle İlk Defa Fotoğraf Paylaştı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Sevgilisiyle İlk Defa Fotoğraf Paylaştı!

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından uzun bir süredir ilişki yaşadığı kendisinde 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya ile kez fotoğrafını paylaştı. Ünlü televizyoncunun bu karesi sevgilisiyle yaptığı ilk paylaşımı oldu. Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı, Apar Topar Canlı Yayına Bağlanıp Uyarı Yaptı!…

Acun Ilıcalı, Sevgilisiyle İlk Defa Fotoğraf Paylaştı!

50 yaşındaki başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, kızı Melisa’nın annesi internet fenomeni Şeyma Subaşı’n dan boşandıktan sonra 20 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Acun Ilıcalı, kullandığı sosyal medya sayfasından aşkıyla ilk karesini paylaşarak resmen aşkını ilan etti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Ünlü Yapımcı İlk Defa Paylaştı!..

Korona virüs salgını dolayısıyla Survivor çekimlerinin yapıldığı Dominik’te mahsur kalan yapımcı Acun Ilıcalı, karenin içinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın da olduğu arkadaşlarıyla sürat teknesine binerek verdiği pozu görüntüledi. Ünlü yapımcı bu anlarını da yaklaşık 10 milyon takipçisinin olduğu instagram sayfasından yayınladı.

İşte Acun Ilıcalı’nın Sevgilisiyle İlk Paylaşımı;

Acun Ilıcalı'nın Sevgilisiyle İlk Paylaşımı
Acun Ilıcalı’nın Sevgilisiyle İlk Paylaşımı

İlişkileri Geçen Yıl Başlamıştı!..

Ünlü yapımcı, son sevgilisiyle ilk defa geçtiğimiz sene ortaya çıkmışlardı. Çiçeği burnunda ikili, ünlü yapımcı’nın lüks teknesinde Çeşme’den Mikonos’a giderken objektiflere takılmışlardı. Ünlü aşıklar daha sonra da bir maçı birlikte izlerken tesadüfen yakalanmışlardı.

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya aynı karede
Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya aynı karede

Acun Ilıcalı’nın “Gerçek Bir Tbt” Notuyla Paylaşımı Olay Oldu!..

Çağla Ayça Altunkaya’nın Çektiği Acun Videosu Sosyal Medya’da Olay Olmuştu!..

İlişkilerini gözler önünde yaşamamayı tercih eden ünlü ikiliden Çağla Ayça Altunkaya, geçen haftalarda sosyal medyanın yeni uygulamalarından olan “TC Simülasyonunda Kimsin?” efektini denerken sevgilisi Acun Ilıcalı’nın adı çıkmıştı. Çıkan sonuç karşısında şaşkına dönene Çağla, gülümseyerek görünürken olay video sosyal medyada çok konuşulmuştu.

TC Simülasyonunda Kimsin? efekti Acun
TC Simülasyonunda Kimsin? efekti Acun

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler