Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Apar Topar Canlı Yayına Bağlanıp Uyarı Yaptı!...

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Apar Topar Canlı Yayına Bağlanıp Uyarı Yaptı!…

Dün akşam Survivor Ekstra programına hızla telefonla bağlana yapımcı Acun Ilıcalı, 3 hafta önce programda Nisa ve Sercan aşkını konuşmayın uyarısına rağmen bu konuda yorumlar yapan yorumcu Semih Öztürk’ü jet hızında sert bir dille uyardı. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’nın “Gerçek Bir Tbt” Notuyla Paylaşımı Olay Oldu!..

Acun Ilıcalı, Apar Topar Neden Canlı Yayına Bağlandı!..

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 televizyonlarında yayınlanan Survivor 2020’de yarışmacı Nisa ve Sercan arasında olanlar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Survivor’un aşkla ilgili bir konuyla gündeme gelmesini asla tercih etmeyen Acun Ilıcalı’nın 3 hafta önce   Survivor Ekstra ve Survivor Panorama’da bu tip konuların konuşulmasını yasakladı. Bu uyarılara rağmen Survivor Ekstra’da yorumcu olan Semih Öztürk’ün yarışmacı Nisa hakkında yorum yaptığını duyan Acun Ilıcalı, jet hızıyla canlı yayına telefonla bağlanarak tepkisini dile getirdi.

Acun; “Kırmızı Çizgilerimiz Bugün Aşıldı!”

Survivor 2020’nin sonrasında her akşam yayınlanan Survivor Ekstra programında Nisa ve Sercan  arasında geçen diyalog konuşuldu. Yarışmacı Nisa’dan söz açan yorumcu Semih Öztürk ise “Nisa’nın yüzünde güller açıyordu” dedi. Semih Öztürk’ü bu ifadesine öfkelenen yapımcı Acun Ilıcalı, canlı yayına telefonla jet hızında bağlanarak şunları söyledi: “Kısa bağlanmam gerekiyordu bu yuzden bağlandım…Bugün kırmızı çizgilerimizin biri geçildi yayında bunu acil şekilde düzeltmemiz lazım..işte bu yüzden acilen bağlanmak istedim” ifadeleriyle sözlerine devam etti..

Acun Ilıcalı kimdir?

“Biz Bu Konunun İşlenmesini İstemiyoruz Demiştik Yanlış Oldu Semih!”

“Ben Survivor Panorama ve Survivor Ekstra’da Nisa ve Sercan konusunun konuşulmasını istemedim. Çünkü ortada bir genç kız var ve diğer tarafta Sercan var. Maalesef Semih az önce ‘Kızın yüzünde güller açıyordu’ demiş. Bu çok yanlış Semih. Biz bu konuyu işlemek istemiyoruz. Bugünkü görüntünün tek bir sebebi var o da konunun bir yere bağlanmış olmasını göstermek. Sercan bizden özel izin istedi. Biz de buna izin verdik. Çünkü bu konunun bağlanmasını istedik. Nisa zaten bu konuya olan tavrını gösterdi. Olabilir bu aşktır böyle bir şey olsa biz zaten yayınlarız.”

Semih Öztürk Kimdir?

İşte Acun Ilıcalı’nın Yorumcu Semih’i Uyarısı;

Survivor’da Acun ve Sercan’ın Ayak Tenisi Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler