Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın Oğlu Pars'ın Derinden Sarsan Son Görüntüsü!!!...

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Derinden Sarsan Son Görüntüsü!!!…

İş adamı Harun Tan ve ünlü model Ebru Şallı’nın 9 yaşındaki oğulları Pars Tan, geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. Pars’ın babası Harun Tan ile İstanbul’da çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı. İşte yürekleri dağlayan o fotoğrafın Detayı Haberimizde..

Oğlunu Kaybeden Ebru Şallı’ya Yapılan Çirkin Tepkilere Gülben Ergen Çıkışı!.. 

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Derinden Sarsan Son Görüntüsü!!!…

Ünlü manken Ebru Şallı ile iş adamı Harun Tan’ın 9 yaşındaki oğulları Pars Tan, lenfoma  hastalığı teşhisiyle son bir yıldır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dün ebedi istirhatine uğurlanan küçük Pars’ın babası Harun Tan ile karesi gören herkesin yüreğini dağladı.

Ebru Şallı Kimdir?

Geçtiğimiz Sene İlik Nakli Olmuştu!

Tv 100 kanalının yapmış olduğu özel haberine göre; Vücundun da eklem ağrıları ve halsizlik sebebiyle  tedavi altına alınan minik Pars, geçtiğimiz sene ilik nakli olmuştu. Pars Tan’ın tedavisi geçen sene iyiye gitmiş ve babasıyla Bebek’te objektiflere takılmıştı. Küçük Pars’ın ölüm haberinin sonrasında çekilen son görüntüleri ise yeniden gündemin merkezine yerleşti..

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Mezar Taşına Yazdırdıkları Yürekleri Dağladı!..

“Ponçik Sen Benimlesin”

Lenfoma  hastalığı yeniden tekrarladığı için son 1 aydır özel bir hastaneye tedavi altında olan küçük Pars lenfoma’nın tekrarlanması sonucun da yaşamını yitirdi. Küçük Pars, dün öğle namazı sonrasında Kilyos’ta son yolculuğuna uğurlandı. Pars’ın cenazesinde eşi Uğur Akkuş’un desteğiyle zorlukla ayakta durduğu görünen Ebru Şallı’nın oğlu Pars’ın mezarının başına oturup ağladığı fotoğraf ise herkesi düğümledi. Ebru Şallı oğlunun mezar taşına “Ponçik sen benimlesin” yazdırdı

Harun Tan kimdir?

İşte Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Son Fotoğrafı;

Ebru Şallı'nın Oğlu Pars'ın Son Fotoğrafı
Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Son Fotoğrafı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler