Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın Oğlu Pars'ın Mezar Taşına Yazdırdıkları Yürekleri Dağladı!..

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Mezar Taşına Yazdırdıkları Yürekleri Dağladı!..

Eski mankenlerden Ebru Şallı’nın iş adamı Harun Tan ile evliliğinden olan 8 yaşındaki oğlu Pars Tan, lenfoma hastalığı sebebiyle dün hayatını kaybetti. Ebru Şallı’nın oğlu Pars’ın mezar taşına kalpler içerisinde yazdırdığı cümler ise görenlerin yüreklerini dağladı. Detayları Haberimizde..

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars Yaşam Savaşını Kaybetti

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Mezar Taşına Yazdırdıkları Yürekleri Dağladı!..

Manken Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’la evliliğinden olan 8 yaşındaki oğlu Pars, önceki gece yattığı  hastanede  yaşam savaşını kaybetti. Ortalama bir yıldır lenfoma haslatığı için tedavisi gören küçük Pars, dün öğle vakti düzenlenen cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığında ebedi istirhatine uğurlandı.

Harun Tan kimdir?

“Ponçik Sen Benimlesin”

Eski manken Ebru Şallı’nın oğlu Pars’ın mezar başındaki taşın üzerindeki detayı görenleri gözlerini yaşarttı. Ebru Şallı, oğlunun mezar taşına kalpler içerisinde “Ponçik sen benimlesin” ifadeleriyle yazı yazdırdı.

Ebru Şallı Kimdir?

Ebru Şallı; “Son Bir Yıldır Ailece Hastalıkla Mücadele Ediyoruz”

İş adamı Harun Tan’dan iki tane oğlu olan ünlü manken Ebru Şallı, geçtiğimiz Haziran ayında bir televizyon programına konuk olarak katılmış ve oğlu Pars’ın hastalığı için şöyle konuşmuştu;  “Pars’ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars’ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars’ın durumu daha iyi.”

Ponçik Sen Benimlesin
Ponçik Sen Benimlesin

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler