Ana SayfaÜnlülerKoronavirüsü Yenen Sunucu Burak Akkul Yaşadıklarını Anlattı..

İlgili Postlar

Koronavirüsü Yenen Sunucu Burak Akkul Yaşadıklarını Anlattı..

Son zamanların illet hastalığı Korona virüse yakalandığı için uzun bir süredir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan ünlü sunucu Burak Akkul, taburcu olduktan sonra hastanedeki yaşadıklarını samimiyetle anlattı. Çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü sunucu ve anlattıkları Haberimizde, İşte Detaylar..

Burak Akkul Yoğun Bakımdan Çıktı

Koronavirüsü Yenen Sunucu Burak Akkul Yaşadıklarını Anlattı..

Teve 2 televizyonlarında sevilerek izlenen Çok Gezenti adlı programda hem sunuculuğunu hemde yapımcılığını yapan Burak Akkul, korona virüse yakalanarak sevenlerini üzmüştü. 1 aydan fazla bir süredir hastanede tedavi  altında olan Burak Akkul, 20 gün yoğun bakımda uyutularak tedavi altında olduktan sonra korona virüsü nihayet yendi. Hastaneden taburcu olarak sonrasında evinde karantinaya giren ünlü sunucu, görüntülü olarak katıldığı bir canlı yayında hastanedeki tedavi sürecinde neler yaşadığını teker teker anlattı.

“Korona Virüsü Londra’da Kaptım”

Ünlü sunucunun eşi Seda Akkul ile Cnn Türk’de yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk olarak katılan Burak Akkul, korona virüsünü çekim için gittiği Londra’da kaptığını itiraf etti. Eşi Burak Akkul’un yoğun bakımda uyutulmadan önceki görünümünü anlatan Seda Akkul ise “O ‘Uyursam geri kalkamayabilirim’ korkusuyla konuştu. Ben de eşi olarak ‘Tedaviyi böyle görmen gerekiyor ama bana söz verirsen geri dönersin’ dedim. Söz verdi, 20 gün o sözle bekledim” dedi.

Burak Akkul; “Yoğun Bakımda 1 Dakikaya Şahid Olan Bir İnsan, Dışarıya Adımını Atmaz”

Korona virüs tedavisinde yaşadığı güç süreci bir bir anlatan ünlü sunucu Burak Akkul şöyle devam etti; “20 gün hem de entübe olarak yoğun bakımda kaldım. Yani 20 gün uyutularak kaldım. Herhalde bu konuda en uzun süre uyutularak tedavi edilen Covid-19 hastalarından biriyim. Yoğun bakımda geçen 1 günü değil, 1 dakikaya bile şahit olan insan evden dışarıya adımını atmaz.”

Seda Akkul; “Burak’ta İlk Getirtilen İlaçlar Denendi!”

Ünlü sunucu sonrasında Çin’den getirtilen ilaçların ilk kullanıldığı hastalardan biri oldu. Eşi Seda Akkul, “Burak’ta Bilim Kurulu’nun getirdiği ilaçlar kullanıldı ve denendi. Çin ilacının kullanıldığından eminiz” ifadeleriyle anlattı.

Burak Akkul Kimdir?

Seda Akkul; “Burak Benden Destek Alarak Yürüyebiliyor”

Hastaneden nihayet taburcu olan Burak Akkul ve Seda Akkul, karantina sürecini doldurmak için şu an evden ayrılmıyor. Sunucu Burak Akkul’un fizik tedavisi ise evinde devam ediyor. Eşi Burak Akkul son durumundan da anlatan Seda Akkul, “Benden destek alarak yürüyebiliyor. Tam desteksiz 1 dakikadan daha fazla ayakta sabit duramıyor şu an. Denge problemi var çünkü ama bundan 2 gün öncesinde o kadar bile yürüyemiyordu. Ondan 2 gün öncesindeyse ayağa da kalkamıyordu. Bu günbegün değişen bir süreç” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler