Ana SayfaKimdirBurak Akkul Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Akkul Kimdir?

Çok Gezenti programında sunuculuk yapan Burak Akkul Kimdir?  Burak Akkul kaç yaşıda ve nerede doğdu? Burak Akkul aslen nereli ve hangi burç? Burak Akkul hakkında merak edilen tüm bilgiler Kimdir Haberimizde..

Burak Akkul Kaç Yaşında? Burak Akkul Aslen Nereli? Burak Akkul Hangi Burç?

Burak Akkul 1 Ocak 1972 yılında doğdu ve 48 yaşındadır. Kırıkkale’de dünyaya gelen Burak Akkul, aslen Kırıkkale’lidir ve Oğlak burcudur.

Burak Akkul Kimdir?

Liseyi Kırıkkale’de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olan Burak Akkul, uzunca bir süre mizah yazarlığı yaptı ve şu sıralar   eşi Seda Akkul ile Teve 2 ekranlarında Çok Gezenti adlı bir program hazırlayıp sunarak dünyayı gezip tanıyor.

Aynı zamanda mizah Yazarı olan Burak Akkul Teve2 ekranları için hazırladığı Çok Gezenti isimli program’da ülkeleri seyahat ererek, hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını bizler için hazırlıyor. Lise yıllarında karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu açıklayan Burak Akkul, Komikaze’nin isim babasıdır.

Bunların yanında Çılgın Bediş dizisinin bir kaç sezon senaristliğini ve Beyaz Show, Pilastip Show, Cem Özer, Okan Bayülgen, Mesut Yar ve Metin Uca’nın sundukları şov programlarının da metin yazarlığını yapmıştır. 20 yılın üzerinde bu sektörde yer alan Burak Akkul, Eşi Seda Akkul Çok Gezenti programının hem kameramanlığını hemde seyahat arkadaşlığını devam ettirmektedir.

Burak Akkul Kitapları;

  • Hayat Sen Değilsin
  • Türkçe Aşk Laçkadı
  • Hayattan Çok Çektim.

Burak Akkul, profesyonel biçimde yazarlık hayatına Güneş Gazetesi ile adım atmış olup ayrıca Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden de mezun olmuştur.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler