Ana SayfaÜnlülerOğlunu Kaybeden Ebru Şallı'ya Yapılan Çirkin Tepkilere Gülben Ergen Çıkışı!.. 

İlgili Postlar

Oğlunu Kaybeden Ebru Şallı’ya Yapılan Çirkin Tepkilere Gülben Ergen Çıkışı!.. 

Eski manken Ebru Şallı’nın 8 yaşındaki oğlu Pars, lenfome rahatsızlığı sebebiyle dün yaşamını yitirmişti. Bu acı haberin sonrasında çok fazla sosyal medya kullanıcısı  Ebru Şallı’ya taziye mesajlarını yazarken, yaşadığı özel hayatından dolayı çirkin mesajlar yazanlar da oldu. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yazılan bu tepkili mesajlara sert çıkış gösterdi. Ünlü sanatçı neler neler söyledi? İşte Detaylar Haberimizde..

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Mezar Taşına Yazdırdıkları Yürekleri Dağladı!..

Oğlunu Kaybeden Ebru Şallı’ya Yapılan Çirkin Tepkilere Gülben Ergen Çıkışı!..

Sunucu ve eski manken Ebru Şallı, 2013 yılında boşandığı iş adamı Harun Tan ile evliliğinden olan 8 yaşındaki oğlu Pars Tan, lenfome hastalığı sebebiyle yaşamını yitirdi. Bu ölüm haberinin sonrasında binlerce kişi Ebru Şallı’ya taziye mesajlarını yazarken boşanması sebebiyle çirkin mesajlar yazanlar da oldu.

Ebru Şallı Kimdir?

“Ne Hissettiğini Kimse Bilmez”

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya sayfasından bu çirkin yorumlara sert tepki göstererek, Ebru Şallı’ya destek yazısının paylaşımını yaptı.

Harun Tan kimdir?

İşte Gülben Ergen’in O Paylaşımı;

“Ünlü diye hep “hoş” görünür hayatlar! Yediği önünde, yemediği arkasındadır ünlülerin. Bir de yaşam şekli gereği ortalarda değilse, yaşamını, acısını magazinlerde paylaşmıyorsa anca yargılanır! Ne yaşadığını, ne hissettiğini kimse bilmez, kimse anlamaz! Kafasındaki algı neyse onu bilir, onu söyler milyonlarca insan. Bedeni üzerinden, boşanması, evlenmesi, hamileliği eleştirileri yavanlığında kalır sığ beyinler, basiretsiz düşünceler. Uzun süredir hastanede tedavi gören kıymetlisi, evladı ile mücadele verirken ne çektiğini o bilir… Aldığı nefes artık oğlu Beren için. Sabır diliyorum minik Pars’ın annesine, babasına, ağabeyine ve tüm ailesine.”

Gülben Ergen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler