Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen Ve Görümcesi Burçun Özçivit Arasında Neler Oluyor?..

İlgili Postlar

Fahriye Evcen Ve Görümcesi Burçun Özçivit Arasında Neler Oluyor?..

Başarılı dizi Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen ve kız kardeşi Burçun Özçivit arasında herkesi şaşırtan gelişmeler var. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’le huzurlu bir yuvası olan Fahriye Evcen, görümcesi Burçun Özçivit’i sosyal medya hesaplarından sildi. Araları bozuk olduğu öne sürülen Fahriye Evcen ve Burçun Özçivit arasında neler yaşanıyor? Detyalar Haberimizde..

Fahriye Evcen’den Duygu Yüklü Sözler..

Fahriye Evcen Ve Görümcesi Burçun Özçivit Arasında Neler Oluyor?..

Gzüel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya sayfasından eşi Burak Özçivit’in kız kardeşi Burçun Özçivit’i takipten çıkarması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Burak Özçivit Kimdir?

Fahriye Evcen Kimdir?

Görümcesini Hesabından Sildi!

Her daim özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapmayı tercih etmeyen ve hep gizli kalmasına özen gösteren güzel oyuncu Fahriye Evcen, arası uzun bir süredir eşinin kız kardeşi Burçun Özçivit ile açık olduğu iddia ediliyor. Aralarında ki konunun ne olduğu bilinmeyen Fahriye Evcen, Instagram sayfasından görümcesi Burçun Özçivit’i sildi. Başarılı oyuncu’nun bu keskin hamleyi niye yaptığı ise henüz öğrenilemedi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Gelen Haberlere Üzülüyor Mu?

Burçun Özçivit Kimseyi Takip Etmiyor!..

Fahriye Evcen 9 milyon kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından sadece 211 kişiyi takip aldı. Görümce Burçun Özçivit ise sosyal medya hesabından kimseyi takip etmediği dikkat çekti.

Fahriye Evcen, Evde Kal Akımına El Dansıyla Damga Vurdu!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler