Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'den Duygu Yüklü Sözler..

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’den Duygu Yüklü Sözler..

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit’in çocukları Karan’ın ilk pozu paylaştıklarında sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Tatlı haliyle dikkatleri üzerine çeken hatta yurtdışından reklam filmi teklifi bile alan Karan bebek bugün 1 yaşına bastı. Annesi Fahriye Evcen’in oğlu için yayınladığı duygusal medaj yüreklere dokundu. Detayları ise Haberimizde..

Fahriye Evcen’in El Dansı Akımına Talat Bulut’tan Cevap Geldi..

Fahriye Evcen’den Duygu Yüklü Sözler..

Korona virüs salgını dolayısla gönüllü karantina uygulamasında olup evden ayrılmayan oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan’ın 1. yaş gününü bugün kendi aralarında küçük bir aile toplantısıyla kutlamayı tercih ettiler.

Burak Özçivit kimdir?

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit tarafından çekildiği tahmin edilen doğum günü pozundaki Fahriye Evcen’in cümleleri herkesin kalbine kadar ulaştı. Türkiye’deki en ünlü çocuklarından bir tanesi olan Karan Özçivit’in ikinci fotoğrafında; annesinin kucağında olan sevimli bebekı, annesi ile birlikte evlerinin manzarasını izliyorlar.

Fahriye Evcen’den Koronavirüs Değerlendirmesi Dikkat Çekti!

Tam 2 sene öne nikah masasına oturan oyuncu Burak Özçivit ve meslektaşı Fahriye Evcen’in düğünün her parçası sosyal medyada günlerce konu olmuştu. Mutlu evliliklerinin bir devamı olan ünlü çiftin aşklarının meyvesi 13 Nisan 2019 senesinde Karan bebek dünyaya geldi. Evlilikleri boyunca örnek gösterilen Özçivit ailesinin en küçük üyesi Karan bebek’in ilk yaş günü olan bugün, annesi Fahriye Evcen tarafından paylaşılan sevgi yüklü bir not ile kutlandı.

Fahriye Evcen; “Sen Meğer Kalbimin ta Kendisiymişsin.”

“Karan’ım” ifadeleriyle oğluna hitap eden eden güzel oyuncu doğum günü mesajında “Sen meğer kalbimin ta kendisiymişsin. Kalbim…” kelimeleri yer aldıç  “Kutup yıldızım” dediği Karan’ın doğum günü notunu  “Annen” kelimesi ile tamamlayan Fahriye Evcen;  “Hep iyi ol Karan’ım. Ve bil ki bu uzun yolda ben hep senin yanındayım. Daha önce hiç bu kadar anlamlı gelmemişti bunu söylemek; iyi ki doğdun oğlum. İyi ki” cümleleleriyle bu duygu yüklü mesajını sonlandırdı. .

Fahriye Evcen’in yeni paylaşımı hayranları tarafından da fazlasıyla beğenildi. Binlerce beğeni ve yorum yağan poza takipçiler de Karan’ın doğum gününü kutladı ve güzel dileklerini yazdılar.  Güzel oyuncunun bu paylaşımını beğenen ünlü isimler arasında, Demet Özdemir, Sinem Kobal, Aslı Enver ve Pınar Altuğ Atacan da vardı.

İşte Fahiye Evcen’in O Fotoğrafı;

Fahiye Evcen'in O Fotoğrafı
Fahiye Evcen’in O Fotoğrafı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler