Ana SayfaÜnlülerAynur Aydın'dan İç Çamaşırlı Bomba Paylaşım!...

İlgili Postlar

Aynur Aydın’dan İç Çamaşırlı Bomba Paylaşım!…

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlüler arasında olan 34 yaşındaki şarkıcı Aynur Aydın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla magazin gündemine yine bomba gibi düştü… Nasılmı?İşte Detaylar..

Aynur Aydın Meydan Okudu

Aynur Aydın’dan İç Çamaşırlı Bomba Paylaşım!…

Şarkıcı Aynur Aydın iç çamaşırı paylaşımıyla takipçilerini şoka uğrattı. Korona virüs tedbirleri içeriğinde devam eden karantina sürecini pek çok ünlü gibi evinde geçirmeye çalışan şarkıcı Aynur Aydın, sosyal medya hesabından enteresan biir paylaşım gerçekleştirdi.

İç çamaşırı kullanımı hakkında bir yorum yapan Aynur Aydın, daha önce ki dönemlerde de benzer bir paylaşımla gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı Aynur Aydın geçtiğimiz sene hesabı hacklenmiş ve şarkıcı Edis’le yazışmaları ortaya dökülmüştü.

Aynur Aydın; “Twitter Benim Çok Eğleniyorum”

34 yaşındaki güzel şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından paylaşımını yaptığı, “Ben sütyen bile takmıyorum. Sizi mi takacağım”ifadeleriyle yazdığı mesaj günlerce konuşulmuştu.

Aynur Aydın, yüzlerce yorum alan bu tweeti hakkında,Twitter benim çok eğlendiğim bir platform. Bazen birilerine gönderme yapıyorum, bazen de geyik yapıyorum. Son attığım tweet bir espriydi. Tabii ki sütyen takıyorum” diye söz etmişti.

Karantina günlerini evinde geçiren güzel şarkıcı, yeni bir iç çamaşırı açıklamasıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarmışa benziyor. Aynur Aydın, Sütyenlerim büyük ihtimalle beni öldü sanıyorlar” ifadeleriyle yazdığı bı twett’e takipçilerinden resmen yorum yağdı.

Aynur Aydın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler