Ana SayfaÜnlülerEce Erken Özel Hayatıyla İlgili Önemli Kararlar Almaya Devam Ediyor!..

İlgili Postlar

Ece Erken Özel Hayatıyla İlgili Önemli Kararlar Almaya Devam Ediyor!..

Eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu ile boşanma davası halen devam eden iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla gündemden düşmeyen sunucu Ece Erken, bir bir özel hayatıyla alakalı önemli kararlar almaya başladı. Detayları Haberimizde..

Ece Erken’in Yaşar İpek İtirafından Sonra Seren Serengil İsyan Etti!..

Ece Erken Özel Hayatıyla İlgili Önemli Kararlar Almaya Devam Ediyor!..

Evli ve iki evlat babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla tepkileri üzerine çeken Ece Erken, geçtiğimiz günlerde devam eden ilişkisini bitirme kararı almıştı. Ünlü sunucu  bunun yanı sıra da sosyal medya hesablarını kullanmama kararını aldı.

Ece Erken kimdir?

Evli Sevgilisinden Ayrıldığını Duyurmuştu!..

Güzel sunuculardan Ece Erken, başkan Fikret Orman’ın görev döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu kişi aynı zamanda yönetim kurulu üyeliği görevini de yürüten avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşamıştı. Aşkını Söylemezsem Olmaz magazin programı canlı yayınında ilan eden Ece Erken, genel tepkiler üzerine Söylemezsem Olmaz’dan  istifa etmişti. Her dönem aşkının arkasında olduğunu açıklayan Ece Erken, Instagram sayfasından Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla ilişkisini sonlandırdığını söylemişti.

Ece Erken; “Sosyal Medyaya Girmeyeceğiz Bir Süre”

Her dönem sosyal medya hesablarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen sunucu Ece Erken, evinde oğluyla dans ettiği bir video yayınlayarak “Sevenlerimize; sağlıklı, iyi ve mutluyuz, diğerleri pek de önemli değil. Doğum günümde görüşmek üzere. Sosyal medyaya girmeyeceğiz bir süre… Bizden sevgiler. Yine baharlar gelecek hepimiz için” ifadeleriyle paylaştı.

Son Dakika!..Ece Erken Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler