Ana SayfaÜnlülerAras Bulut İynemli'nin Neymar'a Tepkisi Gecikmedi..

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli’nin Neymar’a Tepkisi Gecikmedi..

Yakşıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, başrollerinde oynadığı 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyip sosyal medya hesabından övgü dolu paylaşım PSG’nin dünyaca ünlü futbolcusu Neymar’a neler söyledi?.. İşte Detayları Haberimizde..

Ünlü Futbolcu Neymar Aras Bulut İynemli’nin Filmine Övgü Yağdırdı! ‘Çocuk Gibi Ağladım’!

Aras Bulut İynemli Kendisine Övgüler Yağdıran Neymar’a Tepkisi Ne Oldu?

PSG’nin başarılı oyuncusu Neymar, Aras Bulut İynemli’nin Memo karakterine hayat veren ve 2019 yılının en çok seyredilen Türk filmi 7. Koğuştaki Mucize’’yi Netflix’te izlemiş, Instagram hesabından da filmden çok etkilenerek ağladığını anlatmıştı.

Neymar; “Çocuğu olanlar Daha İyi Anlar”

Parib Saint-Germain FC takımının oyuncusu futbolcu Neymar, filmle alakalı, “Çocuğu olanlar bu filmi izledikten sonraki duygumu daha iyi anlar. İnanılmaz güzel bir film, izlerken çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım” ifadelerinde bulunmuştu.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

“Teşekkürler, Umut Her Zaman Sevgi Ve Sağlıkta”

7. Koğuştaki Mucize filminin baş rol oyuncusu Aras Bulut İynemli, Dünyaca ünlü yıldıza Instagram hesabından teşekkürlerini sundu.  Ünlü futbolcu’nun bu paylaşımını kendi sayfasından paylaşan yakışıklı oyuncu, “Teşekkürler, umut her zaman sevgi ve sağlıkta” dedi.

İşte Aras Bulut İynemli’nin Teşekkür Paylaşımı;

Aras Bulut İynemli'nin Paylaşımı
Aras Bulut İynemli’nin Paylaşımı

İlk oyunculuk kariyerine ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisiyle başlayan oyuncu Aras Bulut İynemli, pek çok sayıda film ve diziye performans gösterdi. Son olarak Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran oyuncu, Yedinci Koğuştaki Mucize filmiyle dünyaya açıldı. Yedinci Koğuştaki Mucize’yi izleyen ve Aras Bulut İynemli’yi yakından tanıyanlar filmi izledikten sonra onu tanıyamadıklarını aktardılar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler