Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!..Ece Erken Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu!

İlgili Postlar

Son Dakika!..Ece Erken Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu!

Hala Boşanma davası süren evli ve 2 evlat sahibi iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan sunucu Ece Erken, Instagram hesabından birlikteliğini bitirdiğini söyleyerek sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun boşanma belgesini paylaştı. Fakat Avukat Burak Bayram, ünlü sunucu nun paylaştığı belgenin sahte bir evrak olduğunu ileterek suç duyurusunda bulundu. Detaylar Haberimizde..

Ece Erken Yasak Aşka Nokta Koydu!

Son Dakika!..Ece Erken Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu!

Söylemezsem Olmaz’ın eski sunucusu Ece Erken evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olmaya başlamıştı. Hala Evliliği devam eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu yaşadığı aşkla günlerce kamuoyundan tepki çeken hatta sunuculuk yaptığı Beyaz Tv ekranlarındaki Söylemezsem Olmaz programından istifa eden Ece Erken, önceki gün sosyal medya hesabından ünlü avukatla ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

Ece Erken kimdir?

Sonrasında ilişkiye başlamadan önce avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisine verdiği boşanma belgesini ekranlardan paylaşan Ece Erken, evli biriyle ilişki yaşamadığını ispat etmek istedi. Fakat iddialara göre Ece Erken’in paylaştığı belge sahte çıktı.

Ece Erken, kirayı isteyen ev sahibine isyan etti: Bana da bu ay kira gelmedi

Ece Erken; “Hırsızlık Yapmadım, Dolandırmadım Kimseyi Sizler Gibi…..”

Dün sosyal medya hesabından “Herkes kendi önünü süpürsün. Ben hatalıydım hatamdan döndüm. Hırsızlık yapmadım, dolandırmadım kimseyi sizler gibi. Bence aynaya bakın kendinizden utanın” sözleriyle Ece Erken ilişkisini bitirdiğini anlatırken , daha sonra Şafak-Benan Mahmutyazıcıoğlu çiftinin boşanma belgelerini paylaştı. Bu dilekçeyle aslında evli bir adamla ilişki yaşamadığını kanıtlamak isteyen ünlü sunucunun dilekçesinin gerçek olmadığı iddia edildi.

Ece Erken’in Paylaşdığı Boşanma Belgesi;

Ece Erken'in Paylaşdığı Boşanma Belgesi
Ece Erken’in Paylaşdığı Boşanma Belgesi

Avukat Burak Bayram Yaman, Ece Erken Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!..

Avukat Burak Bayram Yaman, ünlü sunucu Ece Erken’in paylaştığı boşanma dilekçesinin sahte olduğunu açıklayarak belgenin orijinal halini sosyal medya hesabından yayınladı. Twitter sayfasından, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın resmi hesaplarını da aynı paylaşıma etiketleyen Avukat Burak Bayram Yaman, ünlü sunucu Ece Erken hakkında suç duyurusunda bulundu.

İşte Avukat Burak Bayram Yaman’ın Ece Erken Hakkında Suç Duyurusu;

Avukat Burak Bayram Yaman, Ece Erken Hakkında Suç Duyurusu
Avukat Burak Bayram Yaman, Ece Erken Hakkında Suç Duyurusu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler