Ana SayfaDedikoduEce Erken, kirayı isteyen ev sahibine isyan etti: Bana da bu ay...

İlgili Postlar

Ece Erken, kirayı isteyen ev sahibine isyan etti: Bana da bu ay kira gelmedi

Ünlü sunucu Ece Erken, kirayı isteyen ev sahibi ,ile yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Hocam herkes evde kalıyor çalışmıyor da ben de alacağım kiraları alamıyorken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız? Benim 3 evim var, 2’sinden bu ay kira gelmedi, utandım söylemedim” dedi.

Ece Erken kimdir ?

Ev kirasını ödemeyi 2 gün geciktiren güzel sunucu  Ece Erken, ev sahibinin kirayı hatırlatmasına tepki göstererek ev sahibi ile olan konuşmasını sosyal medya hesabından paylaştı. Kirasını 2 gün geciktiren Erken, kira isteyen ev sahibine, “Aidat 3600 TL artı kira 12.500 TL, bu paraya villada kalırdım. Sonuçta korona var, kimse çalışmıyor” dedi.

“Ben de alacağım kiraları alamadım “

Güzel sunucu Ece Erken, kirayı isteyen ev sahibi ile yaptığı diyalogu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Hocam herkes evde kalıyor çalışmıyor da ben de alacağım kiraları alamıyorken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız? Benim 3 evim var, 2’sinden bu ay kira gelmedi, utandım söylemedim” dedi.

Kullanıcılar ” arabasının camını kır ” göndermesi yaptı

Ünlü sunucu Ece Erken, tweetine gelen yorumlar üzerine de “Sizce ben ödemez miyim? Tabii ki ödeyeceğim, durumum var, ya durumu olmayıp bu baskıyı yiyenler? Hep kendinizi düşünmeyin olur mu? Bu attığım tweet herkese” diye paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın ardından sonra Ece Erken’in paylaşımına tepkiler yağmaya başladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları güzel sunucuya ”Git arabasının camını kır” diyerek gönderme yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler