Ana SayfaDedikoduAslı İşler ve Levent Üzümcü Sevgili Mi?

İlgili Postlar

Aslı İşler ve Levent Üzümcü Sevgili Mi?

Geçtiğimiz sene Murat Boz’la aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Aslı İşler’in geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ünlü oyuncunun yeni bir aşka yelken açmış olabileceğini düşündürdü. Ünlü oyuncu hikayesinde yaptığı paylaşımla “Aslı İşler ve Levent Üzümcü sevgili mi?” sorusunu akıllara düşürdü. İşte Aslı İşler’in merak uyandıran o paylaşımı;

Murat Boz’dan Aslı İşler Yakalandı

İki sene önce bir süredir birlikte olduğu Aslı Enver’le ayrılan Murat Boz’un gönlünü oyuncu Aslı İşler’e kaptırdığı iddia edilmişti. Emirgan’daki bir gece kulübünde birlikte eğlenirken yakalanan ikilinin gecenin ilerleyen saatlerde mekandan aynı araçla ayrıldıkları iddia edilmişti. Bu iddiaların hemen ardından gözler Aslı Enver’e çevrilse de ünlü oyuncu bu olay hakkında yorum yapmaktan kaçınmış iddialar ise yanıtsız kalmıştı.

Kenan Doğulu’yla Adı Anılan Aslı İşler Ünlü Şarkıcının Konserine Gitti

Aslı İşler’den İhanet İddialarına Yanıt

Murat Boz skandalının ardından bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih eden Aslı İşler‘in adı geçtiğimiz sene ünlü popçu Kenan Doğulu ile anılmaya başlandı. Geçtiğimiz yıl Beren Saat’le evliliğinde sorunlar yaşayan Doğulu’nun bu süreçte İşler’le yasak aşk yaşamaya başladığı iddialarına ünlü oyuncudan “İddia edildi denilerek çıkan haberler asılsızdır.” açıklaması gelmişti.

Aslı İşler Kimdir?

Aslı İşler ve Levent Üzümcü Sevgili Mi?

Aslı İşler'den Kafaları Karıştıran Levent Üzümcü Paylaşımı
Aslı İşler’den Kafaları Karıştıran Levent Üzümcü Paylaşımı

Dönem dönem özel hayatıyla gündeme damgasını vuran Aslı İşler bu kez sosyal medya paylaşımıyla kendi kendini ele verdi. Geçtiğimiz hafta günlerde İşler’in sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Levent Üzümcü‘nün evde çekilen bir fotoğrafını paylaşmasının ardından İşler ve Üzümcü’nün yeni bir aşka yelken açtıkları iddiaları gündeme geldi. İşler ve Üzümcü ise henüz bu konuda bir açıklama yapmadı.

Levent Üzümcü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler