Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'dan Babalık Açıklaması

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan Babalık Açıklaması

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal, katılmış olduğu programda kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi. Mustafa Sandal’dan Babalık Açıklaması

Katılmış olduğu 40 programında kendisine yöneltilen sorulara dürüstlükle cevap veren Mustafa Sandal, baba olmak konusunda yaptığı açıklamayla da dikkatleri çekti.

Mustafa Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal’dan Babalık Açıklaması

Başarılı sunucu Jülide Ateş’in sunumunu gerçekleştirdiği 40 programında 9 Nisan Perşembe günkü programın konuğu şarkıcı Mustafa Sandal oldu.

Mustafa Sandal, Jülide Ateş’in kendisine sorduğu 40 soruya yanıt verdi. O soruların içinde Sandal’a hiç sorulmayan sorular da vardı. Mustafa Sandal ise bu sorulara tüm içtenliği ile yanıt verdi. Emina Sandal ile olan evliliğinden ayrılığına, çocuklarından özel hayatına kadar bütün soruları içtenlikle yanıtladı.

Gıda stoğu yaptım! Ama abartmadan.

Mustafa Sandal yaşadığımız süreç için “Evden çıkmıyorum. Evin dışında yaptığım aktivitelerimi evin içine taşıdım. Eve stüdyo kurdum. Sporumu evden yapıyorum” dedi. Markete giderek gıda stoğu yaptı mı sorusuna ise “Ona gıda stoğu diyebilir miyiz? Evet diyebiliriz ama abartmadan” yanıtı verdi.

Serra Yılmaz için kontrol dışı reaksiyonda bulundum

Jülide Ateş’in “Serra Yılmaz’a merhamet vatana ihanet midir?” sorusuna Mustafa Sandal “Bir anlık rekleksle verdiğim cevaptı. ‘Türk olarak doğmam benim hatam değil’ cümlesini görünce, biraz kontrol dışı bir reaksiyonda bulundum” dedi.

Emina ile yeniden evlenmem

Jülide Ateş tarafından Kendisine yöneltilen “Emina Jahovic  ile yeniden evlenmeyi düşünür müsün?” sorusuna ise Sandal şöyle yanıtladı. “Hayır, bence hayır.”

Tarkan ile yaşadıkları rekabette Sandal gölgede mi kaldı?

40’ın tansiyonu yüksek olan sorulardan birisi de Jülide Ateş’in sorduğu Tarkan ile yaşanan rekabet ile ilgiliydi. Ateş, “Tarkan’la aranızdaki rekabette gölgede mi kaldın?” sorusunun cevabını Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümde öğreneceğiz.

Mustafa Sandal Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler