Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'nin Makyajsız Fotoğrafı Takipçilerini İkiye Böldü!..

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Makyajsız Fotoğrafı Takipçilerini İkiye Böldü!..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ve ayrılığının sonrasında magazin gündeminden hiç düşmeyen ünlü sunucu Defne Samyeli, bugün sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu paylaştı. Ünlü sunucunun bu makyajsız hali takipçilerini ikiye böldü. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli’den Duygulandıran Mesaj…

Defne Samyeli’nin Makyajsız Fotoğrafı Takipçilerini İkiye Böldü!..

Komedyen Cem Yılmaz ile 2 sene boyunca aşk yaşayan ve sonrasında ihanete uğradığını itiraf etmesiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Defne Samyeli, sosyal medya sayfası Instagram’dan yaptığı bol paylaşımlarla isminden söz ettiremeye devam ediyor.

Defne Samyeli Kimdir?

Karantidadayken Paylaşıma Devam Ediyor!..

Tüm Dünyayı kısa sürede etkisi altına alan korona virüsün Türkiye’de de hızla yayılmasıyla tüm zamanını evinde geçiren eski sunucu yeni şarkıcı Defne Samyeli, karantina evindeki hallerini hayranları için paylaşmaya devam ediyor.

Defne Samyeli; “Atalet Ve Rehavet Günleri”

Her fırsat bulduğunda estetik yaptırmadığını ve doğal olduğunu anlatmaya çalışan Defna Samyeli, bugün makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Defne Samyeli makyajsız pozuna “Atalet ve rehavet günleri” notuyla paylaştı.

Sosyal Medya İkiye Bölündü!..

Ancak Defne Samyeli’nin bu makyajsız pozu takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Defne Samyeli’nin makyajsız halini çok beğenirken bir kısmı ise hiç beğenmediler.

Defne Samyeli’nin Ev Sahibi İlk Defa Açıkladı!!!.

Vücudunda estetik olmadığını her zaman söyleyen ünlü şarkıcı Defne Samyeli bir röportajında “Hiçbir küçük dokunuş… Hiç, hiçbir şey yok. İsteyen inansın, isteyen inanmasın… Olsa söyleyeyim. Yüz yogası çalıştım senelerce… Ben bu işleri geçmişte bir yaptım, şimdi uğraşmak zorunda kalmıyorum” şeklinde ifadeler kullanmıştı..

İşte Defne Samyeli’nin Makyajsız Paylaşımı;

Defne Samyeli'nin Makyajsız Paylaşımı;
Defne Samyeli’nin Makyajsız Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler