Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'nin Ev Sahibi İlk Defa Açıkladı!!!.

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Ev Sahibi İlk Defa Açıkladı!!!.

Geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli’nin Kemerburgaz’da yaşadığı villanın kirasını ödeyemediği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Güzel şarkıcı’yı İstanbul 17. İcra Mahkemesi’ne başvurarak  icra davası açtığını belirten ev sahibi Yusuf Aras ise konu hakkında ilk defa konuştu. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın Helvasını Kavurdu!

Defne Samyeli’nin Ev Sahibi İlk Defa Açıkladı!!!.

Şok Haber, Magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken kirasını ödemediğine ilişkin, evin sahibinin kendisine dava açmasıyla şok olan güzel şarkıcı ise konu hakkında açıklama yapmıştı.

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli; “Mahkemeler Bunun İçin Var”

Defne Samyeli, konu hakkında; “Kiranın döviz mi, TL mi olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili bir süredir aramızda ihtilaf belirdi. Mahkemeler bunun için var. Hukuki sürecin gösterdiği yolda sorun çözülecektir” ifadeleriyle açıklamıştı.

Günaydın’ın yapmış olduğu özel habere göre; Defne Samyeli’nin ev sahibi Yusuf Aras, bu konu hakkında ilk defa açıklama yaptı;

Defne Samyeli'nin ev sahibi isyan etti: Anlaşmamız 12.500 lira ama ...

“Bir Buçuk Yıldır Kiramı Alamıyorum”

Ev sahibi Yusuf Aras; “Aramızda bir ihtilaf söz konusu değil. Kontrat açık. Kendisiyle aylık 12.500 lira üzerinden anlaşma yaptık. Ancak bir buçuk yıldır kiramı alamıyorum. Üstelik aylardır gönderdiğim notlara da geri dönmüyor” ifadeleriyle konuştu.

Defne Samyeli'nin ihanet çıkışına Cem Yılmaz'dan olay gönderme ...

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli, 2018 yılında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşamaya başlamış, bir buçuk yıl sonra ayrılmıştı Ünlü ikiliden Cem Yılmaz, oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü şarkıcı, Cem Yılmaz  ve Serenay Sarıkaya aşkının ardından, “Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç sonduramadım” biçiminde yorumda bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler