Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli Cem Yılmaz'ın Helvasını Kavurdu!

İlgili Postlar

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın Helvasını Kavurdu!

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Cem Yılmaz’la 1 buçuk yıllık ilişkisini bitiren Defne Samyeli, Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’yla aşk yaşamaya başladığını öğrenince büyük bir şok yaşamıştı. Yılmaz’la olan fotoğrafların hepsini sosyal medya hesabından silerek takipten çıkan Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın helvasını kavurdu!

“Haksızlık Etmişim”

Cem Yılmaz’la Serenay Sarıkaya yüzünden ayrıldığı iddialarına sert çıkışlar yapan Defne Samyeli ikilinin arasında yeni bir aşk başlamasıyla şaşkınlık yaşadı. Olayın ardından basın açıklaması yapan Semyeli “Yaptığınız haberlere sert tepki vermiştim. Yeni gelişmelere baktığımda o haberi işini sağduyulu yapan arkadaşlar yapmış. Hiç konduramadım. Bilmiyordum. Meğer siz haklıymışsınız. Size haksızlık etmişim.” sözleriyle basın mensuplarından da özür dilemişti.

Defne Samyeli, büyük şaşkınlık yaşadı!

Cem Yılmaz Defne Samyeli’yle Fotoğraflarını Sildi

Serenay Sarıkaya’yla ilişkisin başlarında gelen eleştirilere sert yanıtlar veren Cem Yılmaz bu açıklama karşısında sosyal medya hesabından “Biz düşmanları biliyoruz, sen bizi dostlardan koru!” sözleriyle Samyeli’ye gönderme yaparak Defne Samyeli’yle birlikte olan tüm fotoğraflarını da sosyal medya hesabından kaldırmıştı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın Helvasını Kavurdu!

Defne Samyeli Cem Yılmaz'ın Helvasını Kavurdu!
Defne Samyeli’den Manidar Paylaşım

Evlenmeleri beklenirken ayrılık haberiyle gündeme gelen çift herkesi çok şaşırtmıştı. Defne Samyeli, Cem Yılmaz hakkında konuşmayı tercih etmese de kırgınlığı her halinden anlaşılıyor. Dün yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çeviren Samyeli sosyal medya hesabından gece yarısı irmik helvasıyla yaptığı paylaşımıyla “Cem Yılmaz’ın helvasını kavurdu” dedirtti.

Defne Samyeli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler