Ana SayfaÜnlülerSıla'dan Olay Yaratan Hareketi Hakkında Açıklama!

İlgili Postlar

Sıla’dan Olay Yaratan Hareketi Hakkında Açıklama!

Sosyal medyadan başlayan konser furyası birçok müzik severi mutlu ediyor. Yalın’ın başlattığı bu akıma katılan Sıla geçen gün canlı yayını kapatamadığını anlayınca şaşkınlık yaşadı. Sıla’dan olay yaratan hareketi hakkında açıklama geldi. İşte o açıklamalar;

Önce Konuk Oldu

Karantinadayken sevenlerine ve evde kalan herkese destek olmak amaçlı Instagram hesabından canlı yayınla konser veren Yalın, sanatçılar arasında güzel bir akımın başlamasına öncülük etti. Yoğun istek üzerine ikinci yayına Sıla’da konuk olarak hem Yalın’a, hem de hayranlarına büyük bir sürpriz yapmış ve o günden sonra kendisi de sosyal medya hesabından konserlere başlamıştı.

Sıla, Instagram Canlı Yayınını Kapatamayınca Panik Oldu!!!

Canlı Yayın Bitti Sandı!

Geçtiğimiz gün Instagram hesabından canlı yayın yapan ünlü şarkıcıyı binlerce hayranı dinledi. Konser sonunda hayranlarına veda eden Sıla canlı yayını kapattığını sanarak kendini geriye doğru attı ve derin bir nefes aldı. Ancak üç saniye sonra yayının hala açık olduğunu fark edince şaşırarak sessiz sessiz ekrana yaklaşıp yayını sonlandırdı. Bu hareketten sonra ünlü şarkıcının hiçbir açıklama yapmaması sosyal medyadan tepki çekti.

Sıla’dan Olay Yaratan Hareketi Hakkında Açıklama!

Geçtiğimiz gün yanlış anlaşılan Sıla dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamasında ” Uzatmadan, yekten söyleyeyim; heyecanla, şevkle en çok da şifa niyetine yaptığım o canlı yayına türlü çirkinlik yaraştırılıyormuş. Elbet bazıları tarafından… Teknoloji kabiliyetli biri değilim, hep başka heveslerim oldu bu hayatta. Canlı yayını kapatmadığımı fark ettiğimde kötü niyet içermediği, aslen heyecanımdan kurtulduğumu içerdiği için ve gırgır olduğundan güldük, geçtik buna ama ah o fesat beri durur mu, o fesat! İşte biz o fesatı her daim fırsata çevirmek için burada olacağız. Yeni bir şarkı üstündeydik biz mesela iki gün önce. Daha başka bir şarkının temeli atıldı. Bugün iki satır var yeni defterde. Yan yana olmak gerekmiyor bunları yapmak için. Üstelik Türkçe’de yan yana ayrı yazılıyor. Bırakın kendi duvarınızdan taşanı, içeride kim bilir neler var! Salın, biz de şahit olmayalım mı?” ifadelerine yer verdi.

Sıla Kimdir?

Sıla Açıklama Yaptı
Sıla Açıklama Yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler