Ana SayfaÜnlülerSıla, Instagram Canlı Yayınını Kapatamayınca Panik Oldu!!!

İlgili Postlar

Sıla, Instagram Canlı Yayınını Kapatamayınca Panik Oldu!!!

Koronavirüsün Tüm dünyada dehşet derecede artarak sonunda Türkiye’ye gelmesiyle birlikte hemen hemen tüm şarkıcılar evlerinde olan hayranlarına sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak konser veriyor.  Sıla sadece bunlardan bi tanesi. Sıla!nın canlı yayınındaki talihsiz kaza hayranlarını güldürdü. Detaylar Haberimizde..

Sıla Demet Akalın Hakkında İlk Kez Konuştu!

Sıla, Instagram Canlı Yayınını Kapatamayınca Panik Oldu!!!

Çin’in Vuhan kentinde doğup bütün dünyaya yayılan ve yüzlerce kişinin ölümüne mal olan koronavirüs salgını maalesef Türkiye’ye de sıçradı. Korona Virüsün yayılmaması için önlem alan yetkili isimler, herkesin evlerinden çıkmamasını istemişti. Ünlü şarkıcı Sıla ise evlerinde kalan hayranlarına instagram hesabı üzerinden konser verdi. Sosyal medya hesaplarını çok da fazla  kullanmayan Sıla, canlı yayınını sonlandırdığını düşünerek yüz ifadesiyle herkesi şaşırttı.

Sıla kimdir?

Canlı Yayının Sonlandığını Düşünüp Herkesi Güldürdü!..

İnstagram’daki canlı yayın yapan ünlü şarkıcı konser bitiminde hayranlarıyla vedalaştıktan sonra yayını kapattığını düşündü. Sonrasında rahat bir nefes alıp arkasına yaslanan Sıla, tam da o sırada canlı yayının devam ettiğini görünce şok oldu ve yaşadığı panik yüzüne yansıdı. Canlı yayındaki bu bu anlar kullanıcılar tarafından sosyal medyada defalarca  sosyal medyada paylaşıldı.

 

İşte Sıla’nın Canlı Yayında Yaşadığı O Paniği:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler