Ana SayfaDedikoduSıla Demet Akalın Hakkında İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Sıla Demet Akalın Hakkında İlk Kez Konuştu!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takipten çıkmasıyla gündeme gelen Sıla kafaları karıştımıştı. Bir dönemler aralarından su sızmayan ikilinin dostluğu bitti iddialarına sessiz kalan Sıla Demet Akalın hakkında ilk kez konuştu! İşte Sıla’nın o açıklamaları;

“Sıla Benim Kıymetlim”

Yaşanan olay sonrasında 2. Sayfa programına telefonla konuk olan Demet Akalın “En kıymetlimdir, onun için Gölcük’te gittiğim bir türbede bebek istemişliğim var. Tamamen eşiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz gün Şef Danilo’nun fotoğrafını paylaşmıştım belki onunla ilgili bir tasarruf olabilir. Sonuçta eşi istemiş ve çıkarmıştır. Kadın evlenmiş temizlik yapmış ben de Okan istediği için takibi bıraktığım isimler oldu. Ama ne olursa olsun Sıla benim en kıymetlimdir, ben de onu takibi bıraktım ama nerede karşıma çıksa yine sarılır öperim” açıklamasını yapmıştı.

Sıla Demet Akalın’ı Tek Kalemde Sildi!

“Gördüğüm Yerde Sarılır Öpüşürüm”

Sıla’nın kendisini takipten çıkmasının eşi nedeniyle olabileceğini dile getiren Demet Akalın‘ın açıklamasına Hazer Armani’den “Onu ben de duydum ama yanlış anlaşılma var. İkisi de birbirini seven iki arkadaş. Benim teşviğimde niye olsun. Sonuçta Daniloyla hiçbir tartışmam yok, gördüğüm yerde sarılır öpüşürüm” dedi.özleriyle yanıt gelmişti.

Demet Akalın Kimdir?

Sıla Demet Akalın Hakkında İlk Kez Konuştu!

Demet Akalın’la küs olduğu iddia edilen sanatçı uzun süren suskunluğunu sonunda bozdu. Dün Zorlu PSM’de objektiflere yakalanan Sıla çocuk soruları karşısına “Benim çocuk stüdyoda. Yeni şarkılar yapıyorum, benim çocuğum o.” yanıtını verirken, Demet Akalın sorulduğunda “Teknolojinin gazabına uğradım. Birçok kişiyi takibi bırakmışım. Ama benim sevgim sosyal medya üzerinden ölçülmez” açıklamasını yaptı.

Sıla Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler