Ana SayfaDedikoduNesin Cavadzade: Başka Aşklara Savrulduğum Çok Oldu

İlgili Postlar

Nesin Cavadzade: Başka Aşklara Savrulduğum Çok Oldu

Son dönemlerde yıldızı parlayan oyuncular arasında olan Nesrin Cavadzade hem güzelliği, hem de yaptığı açıklamalarla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarının altına yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen Nesin Cavadzade “Başka aşklara savrulduğum çok oldu” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Özel Hayatını Gizli Tutuyor

“Ağır Roman Yersiz Yurtsuz” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Nesrin Cavadzade “Yasak Elma” dizisinde canlandırdığı “Şahika” karakteriyle gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarında yaptığı açıklamalarla da sık sık gündeme gelen başarılı oyuncunun sözleri arada birilerine gönderme gibi anlaşılsa da Cavadzade özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışıyor.

Alihan Bey Kendini Sır Gibi Saklıyor

Yaptığı paylaşımlarla hayatında biri olduğunu düşündüren ünlü oyuncu aşk hayatını ne kadar gözlerden saklamak istese de objektiflere yakalanmaktan kaçamamıştı. Geçtiğimiz sene yaz aylarında bir AVM’de erkek arkadaşı Alihan Bey’le yakalanan ünlü oyuncu görüntülendiğini fark edince hemen yolunu değiştirmişti. AVM içerisinde bir süre ayrı dolaşan çift kısa bir süre sonra gözlerden kaybolmuştu. 2018 yılından beri birlikte olduğu iddia edilen çift henüz ilişkileri hakkında bir açıklama yapmadı.

Nesin Cavadzade: Başka Aşklara Savrulduğum Çok Oldu

Bir süredir özel hayat sorularına espriyle karşılık veren Nesrin Cavadzade verdiği bir röportajda ilişkiler ve aşk üzerine çarpıcı bir açıklamada bulundu. “Hiç birini aldattınız mı?” sorusu karşısında ünlü oyuncu aşka laf geçirilemeyeceğini “Aldatmak biriyle sevişmek ve öpüşmek ise yapmadım. Ama ilişkim varken zihnimde başka aşklara savrulduğum çok oldu. Ne yazık ki aşka laf geçmiyor.  sözleriyle açıkladı.

Nesrin Cavadzade Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler