Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu'yla Aşk Yaşadığı İddia Edilen Mehtap Algül'den Açıklama!

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu’yla Aşk Yaşadığı İddia Edilen Mehtap Algül’den Açıklama!

“Sefirin Kızı” dizisinde canlandırdığı “Gediz” karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. Bir süredir adı sosyal medya fenomeni Mehtap Algül’le anılan ünlü oyuncu sessizliğini korurken Uraz Kaygılaroğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen Mehtap Algül’den açıklama geldi. İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun sevgisi var mı sorusunun cevabı;

“Odunlardan Uzak Dur Aşkım”

Geçtiğimiz sene dört senelik eşi Melis İşiten’le yollarını ayıran Uraz Kaygılaroğlu’nun kızına olan düşkünlüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Geçtiğimiz gün kızıyla birlikte odun toplarken bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncunun fotoğrafın altına “Odunlardan uzak dur aşkım” yorumunu düşmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Zayıfladı?

Uraz Kaygılaroğlu Gönlünü Yeni Bir Aşka Mı Kaptırdı?

Uraz Kaygılaroğlu’nun geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım adının Methtap Algül’e aşk iddialarına karışmasına neden oldu. Algül’ün sosyal medya hesabından “Ezhel’in Aya parçasından “Shawty bana baksan” yorumuyla fotoğraf paylaşmasından birkaç saat sonra Kaygılaroğlu’nun “Shawty benimle misin bu akşam?” yorumuyla fotoğraf paylaşması gözlerin ikili üzerine çevrilmesine neden oldu. İlişki haberleri karşısında ikiliden herhangi bir açıklama gelmezken Algül ve Kaygılaroğlu’nun haftasonu İstanbul gecelerinde birlikte görüntülenmesi iddiaları güçlendirdi.

Uraz Kaygılaroğlu’yla Aşk Yaşadığı İddia Edilen Mehtap Algül’den Açıklama!

Bir süredir adı Uraz Kaygılaroğlu‘yla anılan Mehtap Algül konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamasına “İlk başlarda gülerek takip ettiğimiz haberler ulusal basının ilk sayfalarını süsleyecek kadar abartılınca müdahale etmemiz gerekti. Keşke bu haber vitrininde yaptığımız projeler ile yer alsaydık ama olsun dedik” sözleriyle başlayan Algül ilişki iddialarını “Öncelikle birlikte anıldığımız Uraz Bey ile ortak müzik zevkimizden başka kesişme noktamız yoktur ama ilgi bu kadar üzerimizdeyken, hali hazırda mesleğimin sosyal medya fenomenliğinden bir tık farklı olduğu iletişimi kullanarak şu “siber zorbalık”tan bahsetmek isterim.” yalanlayarak açıklamasını “Çünkü bundan sonra yapacağımız sosyal sorumluluk projeleri ile bu kadar gündeme geleceğimize inanmıyorum. Hadi yalan haber çıktı da düştük bir şeyin içine; hiçbir kadın, hayranı olduğunuz erkeklerin yanında barbie bebek gibi dolaşmak zorunda değil. Bir kadın bu ülkede bir erkeğin sevgilisi olmaktan ziyade çok daha güzel özelliklere sahip olabilir. İyi bir arkadaştır mesela, iyi bir öğretmen, iyi bir yönetici, iyi bir insan sadece… Ya da iyi olmak zorunda da değil. Sırf oturduğunuz yerden çirkin dediğiniz için çok değil 1 ay önce kaybettik canım Sibel’i… İkimizin arasındaki tek fark benim yaşanmışlıklarımın farklı olması… Kalbinizi güzel tutun. Canım ülkemde hep beraber tartışıp, düzelteceğimiz başka şeylerde buluşmak üzere…” sözleriyle noktaladı.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler