Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına İlk Yorum..

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına İlk Yorum..

Geçtiğimiz Ekim ayında ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz’ın güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile Atina’da yakalanmasıyla alakalı ilk defa konuşan Defne Samyeli kafaları karıştırdı. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal Arasında Neler Oluyor?

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına İlk Yorum..

18 ay boyunca büyük bir aşk yaşadığı Defne Samyeli’den ayrılan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın son zamanlarda güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı öne sürülüyordu.

Defne Samyeli Kimdir?

Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen bu iddiayı yalanlamayarak sessiz kalmayı tercih eden ünlü ikili, bu hafta Atina’da birlikte görüntülenerek aşkları belgelendi. Defne Samyeli ise ünlü ikilinin birlikteliği hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Cem Yılmaz Kimdir

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Ünlü İkili Atina’da Yakalandı!..

Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Alice Müzikali’nin 50. oyun kutlamasında Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya bu defa da Atina’da yakalandı. Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın baş başa çıktıkları tatille haklarında yapılan aşk dedikoduları da belgelenmiş oldu.

Defne Samyeli: “Şimdi Bişey Söylemeyeceğim…..”

Dün gece yer aldığı sahnesi sonrasında aracına bindiğinde Magazin muhabirlerince görüntülenen Defne Samyeli’ye Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı soruldu. Geçtiğimiz yılki aşkı Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya yüzünden ayrıldığı iddiaları hakkında da sorular sorulan Defne Samyeli;  “Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz”sözleriyle akıllarda soru işareti bıraktı. Verdiği  yanıtla kimsenin bilemediği bir olayın yaşanmış olmasını akıllara getiren ünlü şarkıcının bundan sonraki açıklamaları merakla bekleniyor.

Cem Yılmaz: “Defne’ye Hayranlıkla Bakardım….”

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, 1990 senelerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde başlayan dostluklarını önceki yıl 2018’de flaş bir sürpriz ile aşka çevirmişlerdi.

Özel bir röportajında Defne Samyeli ile aşkından söz eden ünlü komedyen Cem Yılmaz; “Tanışıklığımız 90’lı yıllara dayanıyor. Defne’yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz”  demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler