Ana SayfaÜnlülerAkşama Merve Özbey'in Düğünü Var..

İlgili Postlar

Akşama Merve Özbey’in Düğünü Var..

Geçtiğimiz Aralık ayında sevgilisi Kenan Koçak ile nişanlanan ünlü şarkıcı Merve Özbey, bu akşam evleniyor. Düğün günün ilk fotoğrafları sosyal medya da yayınlanırken mutlu gün ve tüm Detayları Haberimizde..

İrem Derici Konserinde Merve Özbey ile Düet Yaptı!

Merve Özbey ile Kenan Koçak Bugün Evleniyor!

Bu akşam nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Merve Özbey, 6 gün önce çok konuşulan bir kına gecesine imza atmıştı.

Merve Özbey Kimdir?

Türk örf ve adetlere uygun bir şekilde kına gecesi hazırlayan Merve Özbey, düğün günün de kız  evinden ise davul zurna eşliğinde çıktı. Ünlü Çiftin mutluluğu Magazincilerin kameralarına yansıdı.

Merve Özbey ile Kenan Koçak bugün evleniyor! Merve Özbey düğününden ilk görüntüler

Merve Özbey: “Seni Çok Seviyorum Sevgilim…”

 “Benim vuslatım… Günleri aylara, ayları yillara eklediğim… Aile olmak için kaç saati feda ettiğim… Ailem yuvam çocuklarımın babası… Seni çok seviyorum sevgilim… Yarın bizim en büyük günümüz. Kenan, iyi ki varsın” notunu yazan Merve Özbey, düğün hazırlıklarını yaparken aşkı Kenan Koçak ile bir fotoğrafını da yayınladı.

Merve Özbey Düğün Günün’den İlk Kareler;

2577993_8e11ad8be36adc63c6dcf7e253d46e77_640x640

Capture

Merve Özbey, Kilo Eleştirisi Yapan O Takipçisini İfşa Etti..

Geçtiğimiz hafta kına gecesinde giydiği kırmızı uzun kuyruklu olan kostümüyle kilosu sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan ünlü popçu Merve Özbey, “İnsan gelin olacağım diye az boğazını tutar Merve. Otur da o gıdığına ağla”  diyen Songül isimli takipçisinin yorumunu yayınlayarak ifşa etmişti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler