Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGöksel "Ben Fena Aşığım"

İlgili Postlar

Göksel “Ben Fena Aşığım”

Sesi ve sahne enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Göksel 2020’ye muhteşem bir şarkıyla başlangıç yapıyor. Bir süredir yeni projesi üzerinde çalışmaya devam eden Göksel “Ben Fena Aşığım” adını verdiği şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu. İşte Göksel’in yeni şarkısı hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Harbiye’ye İz Bıraktı

Geçtiğimiz sene Ekim ayında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşan Göksel büyük beğeniyle karşılandı. Konser alanını tıklım tıklım dolduran başarılı sanatçı sahne enerjisiyle kendini dinlemeye gelenleri bir kez daha büyülemiş ve tüm sevenlerine keyifli dakikalar yaşatmıştı.

Göksel: Yıllarca Beni Acıların Kadını Sandınız!

Şarkıları Unutulmuyor

90’lı yılların en sevilen sanatçılar arasında olan Göksel bu başarısını günümüze taşıyabilmiş nadir sanatçılar arasında. Çıkardığı şarkılarla yediden yetmiş yediye hitap etmeyi başaran sanatçının şarkıları yıldan yıla kulağa daha da güzel geliyor. Nostalji düşkünlüğü ve samimi tavırlarıyla da Türk halkının gönlünü fetheden başarılı sanatçı yeni yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu.

Göksel “Ben Fena Aşığım”

Türk pop müziğinin en özel seslerinden olan Göksel şarkıları ve kendine özgü yorumuyla birbirinden güzel parçaları dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene yaptığı “Bu Da Geçecek” ve “Hiç Yok” isimli şarkılarıyla müzik listelerini alt üst ederek arda arda çıkardığı parçalarla büyük bir ilgi gören başarılı sanatçı yeni şarkısı sözü ve müziği kendisine ait olan “Ben Fena Aşığım”ı gün itibariyle dijital platformlardan dinleyiciyle buluşturdu.

Göksel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler