Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Canlı Yayında Sözlü Saldırıya Uğradı!..

İlgili Postlar

Seren Serengil Canlı Yayında Sözlü Saldırıya Uğradı!..

Kanal 7’nin sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz programının çiçeği burnunda sunucusu Seren Serengil, bugün sosyal medya hesabından canlı yayında sözlü saldırıya uğradıkları hakkında bilgiyi açıkladı. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil Yaşar İpek Davasında Şok Karar!

Seren Serengil Canlı Yayında Sözlü Saldırıya Uğradı!..

Yaklaşık 10 gündür Söylemezsem Olmaz magazin programında sunuculuk görevini üstlenen Seren Serengil, sosyal medya hesabından bugün ki canlı yayında başına gelen saldırıyı açıkladı.

Seren Serengil Kimdir?

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, canlı programa telefonla bağlanarak kendisi ve diğer sunucu partnerleri Bircan Bali ve Seda Akgül’e sözlü hakaret eden kişiyi savcılığa şikayet edeceklerini söyleyerek şunları ekledi.

söylemezsem olmaz ile ilgili görsel sonucu

Seren Serengil: “En Ağır Hhakaretleri İşittik”

Bircan Bali Kimdir?

“Bugün yayında görevimizin başındayken, sözlü saldırıya uğradık kadına söylenebilecek en ağır hakaretleri işittik. Şiddet kapsamındaki yasanın derhal uygulanmasını, kadınlara yönelik bu saldırıların hafife alınmayacağını umuyoruz. Bu kişiye olan tüm haklarımızı saklı tutarak savcılık şikayetlerimizi avukatlarımız kanalıyla yapacağımızı bildiririz. Kadına şiddet sadece kadına el kaldırmak değildir küfür etmek hakaret etmek de bu suç kapsamında ve aynı değerdedir.”

Seda Akgül kimdir?

İşte Seren Serengil!in O Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler