Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Yaşar İpek Davasında Şok Karar!

İlgili Postlar

Seren Serengil Yaşar İpek Davasında Şok Karar!

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, yaklaşık sekiz aydır boşanma aşamasında olan eşi Yaşar İpek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bugün savcılık, ünlü şarkıcı Yaşar İpek hakkında kararını verdi. Tüm Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil İle Yaşar İpek’in Boşanma Davasında Sürpriz Sonuç!

Seren Serengil Yaşar İpek Davasında Şok Karar!

Ünlü sunucu Seren Serengil, ortala iki yıl evli olarak kaldığı eşi şarkıcı  Yaşar İpek’in kendisini darbettiğini hatta yüzüne havluyla vurduğunu ve itekleyerek yaralanmasına sebep olduğunu öne sürerek savcılığa şikayet etmişti.

Yaşar İpek Kimdir?

Takipsizlik kararı veren savcılık, nedeninde ise Seren Serengil’in hastaneden almış olduğu raporda “vücudunda darp izi bulunmadığı” açıklamasının yer aldığını ifade etti.

Seren Serengil Kimdir?

Hürriyet’in yapmış olduğu özel haberine göre alınan kararda; “

Ünlü sunucu Seren Serengil’in savcılığa şikayet üzerine dosyasında sunduğu olay anına ilişkin video kaydının da incelendiği belirtildi.

Seren Serengil-Yaşar İpek ile ilgili görsel sonucu

Savcılık Kararını Verdi!..

“Video kaydı üzerine yapılan incelemede Yaşar İpek’in tartışma sırasında tehdit ve hakarete konu söylemlerde bulunduğu, fakat darp ettiğine ilişkin herhangi bir görüntüsünün bulunmadığı görülmektedir. Yaşar İpek de tartışma sırasında Serengil’e hakaret ve tehdide konu söylemlerde bulunduğunu, ancak darp etmediğini beyan etmiştir. Yaşar İpek’in Seren Serengil’i havlu ile vurmak ve iteklemek suretiyle darp ettiği soyut beyandan başka bir şey değildir. Kamu davası açılmasını gerektirecek yeterli delil elde edilemediğinden takipsizlik kararı verilmesi gerekmektedir.”  şeklinde belirtildi.

Seren Serengil ile ilgili görsel sonucu

 

Ünlü şarkıcı Seren Serengil’e, psikolojik ve fiziksel şiddeti uyguladığı öne sürülerek hakkında bulunan 1 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği nedeniyle  şarkıcı Yaşar İpek’e 3 gün zorlama hapsi verilmişti. O dönemlerde hamile olduğunu açıklayan Seren Serengil, eşi Yaşar İpek’le yaşadığı olaylardan hemen sonra yüksek tansiyon ve kanamayla birlikte acil hastaneye kaldırılmıştı.

Düşük tehlikesi de olan Seren Serengil, bebeğini kaybetmiş ve oyuncak bir bebekle yaptığı paylaşımı ile yürekleri dağlamıştı..

Seren Serengil ile ilgili görsel sonucu

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler