Ana SayfaÜnlülerFatih Terim'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi!!!

İlgili Postlar

Fatih Terim’in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi!!!

Dün ki haberlerde şok bir durum daha yaşanmıştı..Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de, koronavirüs testinin pozitif çıktığını kendisi sosyal medya hesabından duyurusunu yapmıştı..Korona virüs tedavisine Liv Hospital Ulus Hastanesinde devam edilen usta teknik direktörün sağlık durumu nasıl? Gözler Fatih Terim’den gelecel olan haberlere çevrildi!.. Detaylar Haberimizde..

Son Dakika! Fatih Terim Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı!

Fatih Terim’in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama!

Yapılan Covid – 19 (Koronavirüz) testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne Liv Hospital Ulus Hastanesin’de titizlikle başlanmış olduğu bilgisi ulaştı.

Fatih Terim Kimdir?

Fatih terim ile ilgili görsel sonucu

Hastane tarafından yapılan resmi açıklamalara göre; klinik bulguları iyi olan Fatih Terim’in hafif bir öksürük dışında her hangi bir şikayeti bulunmadığı bildirilmiştir. Fatih Terim’in sağlık durumu yakından takip edildiği bizzat hastane tarafından açıklanmıştır.

Koronovirüse Karşı Korunmada Beslenmenin Önemi

Fatih terim ile ilgili görsel sonucu

Ünlü spor adamı, Beşiktaş derbisi öncesi Abdurrahim Albayrak ile yakın temastaki kişilerden biriydi. Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüse yakalanmasının ardından teste girmişti. Yapılan Korona Virüs testinin pozitif çıktığını kamuoyuna sosyal medya hesabından açıklamıştı.

Ünlü Teknik Direktörü Fatih Terim, Dün Twitter hesabından yaptığı açıklama ise şöyleydi;

“Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..”

 

Fatih Terim Koronavirüs Açıklaması

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler